Apap albo zwykły paracetamol, tak. Chodzi o główny składnik leku - nie można brać Ibuprofenu, więc odpadają takie leki jak Ibuprom czy nurofen.Uff nadrobiłam 10 stron
Od wczoraj męczy mnie migrena, więc wczoraj przed 22 już mnie nie było.. ale dziś to samo, odkąd wstałam siedzę z zimnym kompresem na czole.. Nie wiem czy to na zmianę pogody. Dziewczyny mówiłyście, że Apap można brać w ciąży tak? Ja ogólnie jestem anty-leki ale akurat migrena doskwiera mi raczej kilka dni i czasem nie mam już sił się męczyć i dziś czuję że będzie ten dzień gdzie będę zmuszona wziąć tabletkę bo już jest to ból o dużym nasileniu aż jest mi niedobrze i mam ciarki
Wracając do Apapu, to mówimy tutaj o tym najzwyklejszym tak?
reklama
piszczał 5 minut na szczęścieA piszczą? Fajnie ze nie tylko ja zwariowałam i mówię na mojego pieska psi synek hehe
Coffe18
Fanka BB :)
Ale gdzie Ty widzisz problem u mnie ? Wyraziłam swoje zdanie . Nie rozumiem podziałów które starasz się robić tyle .to nie jest problem, przeciez jesteś wypisana? O co Co chodzi?
Tak , ja wzięłam przez ostatnie kilka dni ogółem 4 tabletki, ale ból zatok nie pozwalał mi jeść , spać normalnie funkcjonować A podobno ból jest gorszy dla dziecka...tez raczej specjalnie nie faszeruję się lekami, ale jak widzę konieczność i nie mogę się zająć synem bo ból mi nie pozwala to się już nie zastanawiałam. Taki zwykły apap.
Ostatnia ciążę przez ostatnie 8tyg byłam na tylu lekarz w tym 3 razy dziennie nospa że już nic mnie nie zdziwi ... także wszystko byle z głową skoro męczysz się już kilka dni i nie pomagają domowe sposoby to ja na twoim miejscu wzielabym tabletkę
Ostatnia ciążę przez ostatnie 8tyg byłam na tylu lekarz w tym 3 razy dziennie nospa że już nic mnie nie zdziwi ... także wszystko byle z głową skoro męczysz się już kilka dni i nie pomagają domowe sposoby to ja na twoim miejscu wzielabym tabletkę
Uff nadrobiłam 10 stron [emoji85]
Od wczoraj męczy mnie migrena, więc wczoraj przed 22 już mnie nie było.. [emoji42] ale dziś to samo, odkąd wstałam siedzę z zimnym kompresem na czole.. Nie wiem czy to na zmianę pogody. Dziewczyny mówiłyście, że Apap można brać w ciąży tak? Ja ogólnie jestem anty-leki ale akurat migrena doskwiera mi raczej kilka dni i czasem nie mam już sił się męczyć i dziś czuję że będzie ten dzień gdzie będę zmuszona wziąć tabletkę bo już jest to ból o dużym nasileniu aż jest mi niedobrze i mam ciarki [emoji51]
Wracając do Apapu, to mówimy tutaj o tym najzwyklejszym tak?
Mamazbb
@Klauuudia hihi bierz l4 [emoji6] myślę że @Doubler Cię świetnie zastąpi [emoji3590] fajnie że będziecie moderatorkami, obie Was wytypowalam [emoji6][emoji3590]Dla mnie spoko, natomiast przejrzałam strony od wczorajszego postu @nixie i to są dziewczyny które się (poza nią) zgłosiły:
@Marika92 , @Mamazbb , @Aleksanderka_30 , @Margaret10 , @Mimimka89 , @Karolina2495 , @Carry88 , @Mona.lisa , @malgosia005 , @Kingazet92 , @Sunofspain , @AB28 , @Wilga74 , @KarolaJ , @Dagulina , @Blues , @Aga87lan , @Ayluchna , @monnkej , @Doubler , @Klauuudia
Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie i dajcie znać! Sporo tego było. [emoji85]
@Szarafoka - wspomniała o grupie na FB, więc nie wiem, czy na forum też jest zainteresowana [emoji1]
Co do zamkniętej grupy również uważam że powinny być dziewczyny które się udzielają w miarę regularnie, bo na tym polega grupa zamknięta żeby czuć się swobodnie w swoim gronie. Oczywiście nie oznacza to że znikniemy z grupy otwartej, po prostu na zamkniętej łatwiej poruszać jakieś prywatne tematy i miło się czuć w tym komfortowo że nie tylko ktoś podczytuje ale również się udziela [emoji3590] myślę że zawsze można też kogoś dopisać [emoji3590]@Doubler zrobisz listę? Ja się dziś jeszcze nie czuje na myślenie [emoji22] dziś biorę L4 w mojej nowej pracy czyli w pracy moderatorki ok? [emoji38]? Zastąpisz mnie? [emoji2957]
BŁAGAM CIĘ! umiesz pewnie czytać, wiec przeczytaj ze zrozumieniem o czym my piszemy! To nie jest żaden podział, zostałyśmy „wybrane” na moderatorki więc tworzymy tę zamkniętą grupę a nie przenosimy tej do zamkniętej z każdym po kolei... ja już nie będę dalej się tłumaczyć bo większość dziewczyn i tak pewnie jest tego samego zdania, ze zamknięcie grupy jest PO COŚ...Ale gdzie Ty widzisz problem u mnie ? Wyraziłam swoje zdanie . Nie rozumiem podziałów które starasz się robić tyle .
Myślę że Klaudia nie miała na myśli żadnych podziałów i nie ma co snuć takich wniosków.. chodzi o prywatność a nie wrzucanie do zamkniętej grupy wszystkich bo nie o to chodzi
Ale gdzie Ty widzisz problem u mnie ? Wyraziłam swoje zdanie . Nie rozumiem podziałów które starasz się robić tyle [emoji2372].
Dagulina
Mi dermatolog zalecił s k i n o r e n. Zawiera kwas azelainowy, który jest bezpieczny w ciąży.Dzień dobry wszystkim
Mam pytanie czy wyskakują Wam jakieś drobne zmiany skórne na twarzy? Zauważylam drobną kaszkę na czole. Nie wiem czym to potraktować, ogólnie nie miewam takich rzeczy. Peelingowac?
reklama
Dagulina
Ja jak powiedziałam o tym lekarzowi to zalecił magnez 3x dziennie i już jest dobrze.Ja jak miałam te kłucia to zazwyczaj z lewej strony, teraz na jakiś tydzień ustały I od wczoraj znów są. Nie są to bolesne kłucia i trwają zaledwie 2 sekundy,ale dosyć często są. Już sama nie wiem, jak tutaj nie zwariować...
Podziel się: