reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Hejka, ja właśnie wróciłam z nocnej opieki zdrowotnej... córkę coś ugryzło i dostała reakcji alergicznej. Kolano i udo spuchnięte do gigantycznych rozmiarów, ognisto wielkości prawie głowy strasznie bordowe. Na szczęście węzły chłonne nie powiększone, przepisał maść na bazie heparyny i kazał obserwować... Ale oczywiście nerwow to się najadłam :(
A teraz lata tego owadztwa pełno ... mam nadzieje że będzie wszystko dobrze !

reklama
Dziewczyny czy wy też odczuwacie takie jakby kłucie i ciągniecie gdzieś w spojeniu łonowym ? Albo pomiędzy pachwiną i spojeniem ? Kurczę wczoraj od wieczora do zaśnięcia miałam coś takiego na sekundę i puszczało .. takie kłucie , pulsowanie - nie wiem jak to opisać , dziś jest już lepiej . Ale zastanawiam się czy skontaktować się z ginem czy nie panikować .. bo mówiąc szczerze zaczęło mnie to wczoraj niepokoić :(

Bardzo mi przykro [emoji17] Trzymaj się...
Kochane muszę Was niestety opuścić ;( byłam dziś w szpitalu bo dziwnie bolał mnie brzuch.. lekarz stwierdził brak zarodka (8-9tydz) ;( miałam nadzieję, że to pomyłka i może lekarz nie widzi albo jeszcze zarodek się nie pojawił ale dziś po szpitalu odebrałam wyniki bety z poprzedniego tygodnia i 2czerwca było 73tys a 4czerwca spadek do 69tys. Więc nie ma co się już oszukać.. to koniec ;( W czwartek mam się stawić w szpitalu jeżeli nie nastąpi samoistne poronienie. to moja trzecia strata i już brak mi sił. Zachodzę od razu ale nie mogę przejść przez 1 trymestr ;( Życzę Wam wszystkiego najlepszego i aby u Was wszystko było dobrze.

Ja tak mam i mój gin na ostatniej wizycie (jakoś dwa tygodnie temu, jak byłam w 8+4 tc) powiedział, ze niedługo mogą pojawić się takie kłucia, ciągnięcia w kroczu i, ze to normalne, wszystko się tam rozciąga wiec musi trochę pobolec/być nieprzyjemnie :)

Uff bo właśnie zaczelam 10 tydzień i wcześniej takich objawów nie mialam i troche mnie to zaniepokoiło. Dzięki dziewczyny, ulżyło mi ❤️

To super ze slyszlas serduszko ❤️❤️❤️ mam nadzieję że ja usłyszę jutro. Też mam torbiel na jajniku. Z tym że ja we wcześniejszej ciąży też ja miałam i ona pękła, i poronilam. W tej ciąży jestem na lekach i mam leżeć żeby nic się nie stało. Jakiej wielkości torbiel?
Kurczę nie wiem 🙈powiedział tylko „tutaj jest mała torbiel ale absolutnie się tym nie przejmujemy”. Nie dostałam żadnych zaleceń że mam odpoczywać itp. Teraz się zmartwiłam bo u Ciebie jednak w poprzedniej ciąży skończyło się to zle 🙁
Trzymam kciuki za dziś ❤️

Dziewczyny czy wy też odczuwacie takie jakby kłucie i ciągniecie gdzieś w spojeniu łonowym ? Albo pomiędzy pachwiną i spojeniem ? Kurczę wczoraj od wieczora do zaśnięcia miałam coś takiego na sekundę i puszczało .. takie kłucie , pulsowanie - nie wiem jak to opisać , dziś jest już lepiej . Ale zastanawiam się czy skontaktować się z ginem czy nie panikować .. bo mówiąc szczerze zaczęło mnie to wczoraj niepokoić :(
miałam tak. Bolało dość długo i tak jak mówisz co jakis czas. Nie dzwoniłam do ginekologa. Dodatkowo miałam mętny mocz. Zaczelam pic sok z żurawiny i narazie jest ok. Ten dziwny bol( jakby kłucie) minęło

miałam tak. Bolało dość długo i tak jak mówisz co jakis czas. Nie dzwoniłam do ginekologa. Dodatkowo miałam mętny mocz. Zaczelam pic sok z żurawiny i narazie jest ok. Ten dziwny bol( jakby kłucie) minęło
ale właśnie podobno to jest normalnie to ciągniecie. Bardziej niepokoił mnie ten mocz :/

reklama
Do góry