reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Nie potrzebnie mam wyrzuty sumienia. Załoga na pewno sobie poradzi, a teraz dzidzia jest najważniejsza ❤️
Wiesz to moje dziewczyny napewno sobie poradzą ale no kierowniczka to zawsze wiedziałam, że nie ma zdolności kontaktów z ludźmi ale no takiego czegoś to się nie spodziewałam aż strach pomyśleć co hy bylo jakbym musiala wrócić szybciej niż planuje do pracy🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Wiesz to moje dziewczyny napewno sobie poradzą ale no kierowniczka to zawsze wiedziałam, że nie ma zdolności kontaktów z ludźmi ale no takiego czegoś to się nie spodziewałam aż strach pomyśleć co hy bylo jakbym musiala wrócić szybciej niż planuje do pracy🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
To jest już kierowniczki problem ze nie radzi sobie w nawiązywaniu kontaktów. Pamiętaj że gdyby coś się stało nikt nawet o Tobie nie pomyśli... Kierowniczka też... Więc nie zadręczaj się tym, tylko odpoczywaj, dbaj o siebie, to jest Twój czas i dzieciątka. A załoga będzie musiała sobie poradzic 😊

Dziewczyny co biorą Acard, jaką macie dawkę? Gin mi nie kazał czytać bredni na ulotce, ale oczywiście już wygooglowałam i niby on nie jest zalecany w 1 i 2 trymestrze i ze jest ryzyko większe poronienia i wad dziecka. Teraz się nastraszyłam mocno.

Piękne dzidzie [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
U nas tez wszystko dobrze, ciąża rozwija się prawidłowo [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Tatuś mógł tez zobaczyć jak dziecko się rusza.
Lekarz tez jest jak najbardziej za szczepieniem w drugim trymestrze co mnie cieszy.
Ja już po wizycie, trochę się naczekałam.
Dostalam Acard 150 i Clexane 0,4.
Dzidziol urósł ale jakoś mało, ma na dziś 0,8 cm, serduszko pulsuje.
W ogóle jakie mega słabe zdjęcie [emoji85]

reklama
Do góry