Mamazbb
Fanka BB :)
Aga ja mam dokładnie to samo, z tym że jak miałam największy problem rano a po południu było już ok to teraz jest odwrotnie, rano jest w miarę ok a od południa zaczyna mi być mega niedobrze [emoji52] wczoraj to się prawie popłakałam, powiedziałam mezowi że już nie wytrzymam, czuję się jakbym ciągle miała grypę żołądkową czy coś takiego..
Klaudia jakie piękne zdjecie[emoji3590] cudowne wiadomości [emoji3590] ja mam wizytę dopiero 9.06 i już nie mogę się doczekać aż zobaczę co tam u mojej kropki słychać [emoji3059]Boże dziewczyny , czy Wam też ciągle jest niedobrze ? Mnie to wykończy , zacznijmy od tego że nie jestem wytrzymała aby znosić ciągle katusze , czuje jakby wszystko zbierało mi się w gardle ale i zarazem czuje głód , jak chce zjeść coś , a najgorzej jest z rana ... to wszystko mi rośnie w buzi , staram się coś zdrowego podjadać aby minimalizować te dziwaczne uczucie .. ale co zjem to za 15-30 minut wszystko powraca[emoji35]
Dzidzia rośnie jak na drożdżach [emoji3590] prawie 2cm szczęścia [emoji7] serduszko ok 150/160 bije