reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Mi jeden dzień jest gorzej, drugi lepiej, dziś znowu mnie mdli 😰 za dwa tygodnie roczek a ja zastanawiam się jak się będę czuła 😰

Lepiej odpuść sobie te okna jak się źle czujesz, w ogóle to wszystkie ciotki mówią, ze na początku ciąży kategorycznie okien nie wolno myć 🙈

Ja mam taki trądzik na twarzy jak nie wiem, a nigdy nie miałam. Generalnie z odległości niewidoczny ale jak w lustrze na siebie patrzę to widzę 😰 mąż mówił mi, że po buzi na plus się zmieniłam 🥰

Powodzenia na wszystkich wizytach 🥰🥰🥰
@Mikkka123 a Tobie życzę trzech bijących serduszek ♥️♥️♥️
Stresuje się strasznie . Nigdy się tak nie stresowałam , ale już bym chciała być po wizycie 🙈 mam nadzieje ze będzie dobrze☺️chociaż w głowie mam wszystko 🙈 mam nadzieje ze wrócę do was z dobrymi informacjami ❤️❤️❤️

O której masz wizytę? Mam nadzieję że to będzie piękny dzień, pełen samych pięknych wiadomości [emoji3590][emoji3590][emoji3590] mocno trzymam kciuki[emoji3059]
Stresuje się strasznie . Nigdy się tak nie stresowałam , ale już bym chciała być po wizycie [emoji85] mam nadzieje ze będzie dobrze[emoji3526]chociaż w głowie mam wszystko [emoji85] mam nadzieje ze wrócę do was z dobrymi informacjami [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dziewczyny, ostatnio ciągnie mnie do coli, nigdy zbytnio nie piłam a teraz mogłabym litrami... Zauwazylam że przy mdłościach jest mi lepiej jak się napije...[emoji2356]

O której masz wizytę? Mam nadzieję że to będzie piękny dzień, pełen samych pięknych wiadomości [emoji3590][emoji3590][emoji3590] mocno trzymam kciuki[emoji3059]Dziewczyny, ostatnio ciągnie mnie do coli, nigdy zbytnio nie piłam a teraz mogłabym litrami... Zauwazylam że przy mdłościach jest mi lepiej jak się napije...[emoji2356]
Wizytę mam około godziny 14:30 🙈🙈
Tez mam taka nadzieje !❤️

Dużo z was jest na chorobowym? Mi lekarz powiedział że powinnam iść ale narazie odmówiłam... Ze w razie czego mam dzwonić w każdej chwili to dostanę. Wiecie chora jestem mam taki suchy kaszel, ledwie gadam mam gardło zawalone i zatoki..... Biorę jeszcze ten duphaston na podtrzymanie bo plamiłam... I wiecie co może głupia jestem ale ja dalej pracuje... A sił brak mam chęć to rzucić i iść na chorobowe ale ciągle myślę jak oni tu dadzą radę... Ale z drugiej strony kto mi pomoże jak coś się stanie... 8h siedzę w maseczce z filterkiem też ledwie daje rade wysiedzieć [emoji26] poradźcie coś? Dobrze robię że pracuje?

reklama
Ja z niecierpliwością czekam na wieści od Ciebie! 😍

Ktoś jeszcze wizytuje jutro? ☺️
Macie jakieś problemy z cerą? Bo mi się nagle pojawiło znacznie więcej przebarwień na twarzy, a nigdy nadmiernego problemu ze skórą nie miałam, nawet jako nastolatka. Jak już mi mąż przyznał rację, to znaczy że zmiana naprawdę widoczna 🤣
Pamiętaj o wysokim spf. Jak takie przebarwienia opalisz to duży problem z pozbyciem się może być. Najczęściej one jednak same znikają :)

Do góry