Spoko, mam to samo Według OM 5t6d, według aplikacji (bo mam dłuższe cykle) 5t1d A Ty?tak, to jest bardzo prawdopodobne i moich tez nie widać. Taki bladzioch ze mnie który tydzień u Ciebie? ( wybacz, ale tyle nas tutaj, ze nie sposób zapamiętać )
reklama
Mamazbb
Fanka BB :)
@Aga87lan kupiłam truskawki, tak bardzo mi się chciało ze śmietaną i cukrem, zjadłam dosłownie 7 sztuk trochę na siłę i cofło...[emoji1787] I już mi się odechciało [emoji2356] beze zrobiłam tak mnie naszło rano, a jak jest gotowa to nawet patrzeć na nią nie mogę.. Kurcze nie wierzę w te moje zachcianki, najpierw czegoś mi się chce a potem jak przyjdzie co do czego to mi rośnie w gardle [emoji2368]
Chociaż wczoraj zaś mi się chciało ostrych rzeczy, zrobiłam sałatkę z tortelini na ostro i tak mi smakowało że szok... Chyba po prostu moje ciagoty do słodkiego są z przyzwyczajenia a organizm jednak je cofa... [emoji848] ostrzejszych, kwaśnych nie mam problemów ze zjedzeniem [emoji1787]
Chociaż wczoraj zaś mi się chciało ostrych rzeczy, zrobiłam sałatkę z tortelini na ostro i tak mi smakowało że szok... Chyba po prostu moje ciagoty do słodkiego są z przyzwyczajenia a organizm jednak je cofa... [emoji848] ostrzejszych, kwaśnych nie mam problemów ze zjedzeniem [emoji1787]
G
guest-1691259937
Gość
mój bąbelek ( jak to mąż mówi ) troche starszy. 8+4 według OM. A z usg chyba 9 dzisiaj tez coś tam mam pokręcone z wyliczeniem.Spoko, mam to samo Według OM 5t6d, według aplikacji (bo mam dłuższe cykle) 5t1d A Ty?
G
guest-1691259937
Gość
tez tak mam. Niby myślę o słodkim, ale jakoś niezbyt mi smakuje. Ciagle bym jadła mięso, szczególnie takie ostre, jakis sos lub zupy@Aga87lan kupiłam truskawki, tak bardzo mi się chciało ze śmietaną i cukrem, zjadłam dosłownie 7 sztuk trochę na siłę i cofło...[emoji1787] I już mi się odechciało [emoji2356] beze zrobiłam tak mnie naszło rano, a jak jest gotowa to nawet patrzeć na nią nie mogę.. Kurcze nie wierzę w te moje zachcianki, najpierw czegoś mi się chce a potem jak przyjdzie co do czego to mi rośnie w gardle [emoji2368]
Aga87lan
Ojej... biedna Ty ....@Aga87lan kupiłam truskawki, tak bardzo mi się chciało ze śmietaną i cukrem, zjadłam dosłownie 7 sztuk trochę na siłę i cofło...[emoji1787] I już mi się odechciało [emoji2356] beze zrobiłam tak mnie naszło rano, a jak jest gotowa to nawet patrzeć na nią nie mogę.. Kurcze nie wierzę w te moje zachcianki, najpierw czegoś mi się chce a potem jak przyjdzie co do czego to mi rośnie w gardle [emoji2368]
Jak mi dziś w nocy było niedobrze Koszmar. Rano też średnio. Teraz jestem przeszczęśliwa, że chwilowo NIC nie czuję, bo pewnie wieczorem wróci jak zawsze.
Te pierwsze tygodnie to jazda bez trzymanki Bardzo się cieszę, że mam to L4 bo ciężko bym się widziała w pracy.
Ja mam badania 1 czerwca dopiero.
Te pierwsze tygodnie to jazda bez trzymanki Bardzo się cieszę, że mam to L4 bo ciężko bym się widziała w pracy.
Mimimka89
To ja właśnie mam zalece dużo leżeć. A to obiad zrobię, poleżę, lubię czytać jakieś informacje, artykuły, ale jak tylko się zamartwiam to od razu idę spać. To potem wszytko przechodzi. Oglądam filmy, jakieś inspiracje internetowe. Telewizora niestety nie mamy. Ale stwierdziłam że chyba czas i pora kupić. Bo na laptopie to co innego. A czym więcej czasu na myślenie tym głupsze pomysły przychodząInsuliny się nie bada w ciąży bo jest niemiarodajna )
Ginekolog często zleca na początku ciąży glukozę na czczo i od wyniku zależy czy zleci Ci krzywą. Ale są tez tacy co zlecają krzywą dwukrotnie podczas ciąży.
Daj znać jak organizujesz sobie czas bo ja już nie wiem co mam robić. Jak czytam książki to zaraz ziewam i chce mi się spać a na netflixie nie mam co już oglądać mam straszne zawroty głowy, niskie ciśnienie i muszę leżakować sporo.
ja jak się tylko wieczorem położyłam miałam ogromną zgagę i unosiło mi się ale obyło się bez klęczenia w toalecieJak mi dziś w nocy było niedobrze Koszmar. Rano też średnio. Teraz jestem przeszczęśliwa, że chwilowo NIC nie czuję, bo pewnie wieczorem wróci jak zawsze.
reklama
Mimimka89
Ja z kolei nie mogę na mięso patrzeć. Ale słodkie jak najbardziej. Dziś robiłam naleśniki z dżemem truskawkowym ( niby nic nadzwyczajnego, ale przed ciążą nienawidizlam dżemu truskawoego. Nigdy go nie jadłam)@Aga87lan kupiłam truskawki, tak bardzo mi się chciało ze śmietaną i cukrem, zjadłam dosłownie 7 sztuk trochę na siłę i cofło...[emoji1787] I już mi się odechciało [emoji2356] beze zrobiłam tak mnie naszło rano, a jak jest gotowa to nawet patrzeć na nią nie mogę.. Kurcze nie wierzę w te moje zachcianki, najpierw czegoś mi się chce a potem jak przyjdzie co do czego to mi rośnie w gardle [emoji2368]
Podziel się: