My tyle co po zapaleniu ucha ...
Ja tak samo[emoji85] mój chodzi do żłobka. Ale wiecznie jakieś infekcje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo[emoji85] mój chodzi do żłobka. Ale wiecznie jakieś infekcje
Tak, ja dostałam całą listę na ostatniej wizycie, to był 7 tydzień.Cześć dziewczyny. Byłam wczoraj na wizycie to jest mój 6 tydzień jest piękny pęcherzyk. Ogromnie się cieszę że wszystko jest w porządku. Następna wizyta za dwa tygodnie to już będzie lekarz dał mi już L4 by nie ryzykować. . mam badania do zrobienia to taka długa lista . Też już miałyście te badania? ( Grupa krwi, HIV)
Dziewczyny, jakie badania prenatalne planujecie zrobić? Samo usg, test pappa czy test wolnego DNA płodu?
ja póki co usg, test Pappa. Jeśli nie daj Bóg coś byłoby nie tak jak być powinno, będę myśleć o dalszych.Dziewczyny, jakie badania prenatalne planujecie zrobić? Samo usg, test pappa czy test wolnego DNA płodu?
Zalecane jest usg 1 trymestru tzw genetyczne plus test pappaA jakie są obowiązkowe w Polsce? Poprzednie ciąże prowadziłam w Norwegii więc nie bardzo się orientuję jeszcze [emoji3]
Dziewczyny, jakie badania prenatalne planujecie zrobić? Samo usg, test pappa czy test wolnego DNA płodu?
Ja będę robić badania prenatalne usg plus pappa
Dziewczyny ale ja się masakrycznie czuje, te mdłości mam coraz mocniejsze.. Szarpie mi zoladkiem... Nie mam na nic siły..w ogóle zauważyłam że co drugi dzień jest trochę lepiej a potem znowu masakra..