reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Mój też zznaczyl tylko tsh ale ja sobie zrobiłam ft 3 i 4 dodatkowo i tak załapałam się na pakiet więc dużo więcej nie zapłaciłam.
wiesz co jutro mam wizytę u ginekologa z usg. Zobaczymy co mi powie. Póki co, kazał 2 tygodnie temu tylko 2 razy betę i tsh. O ft4 nie mówił nic narazie :/

reklama
I nic się nie stało jak miałaś 6, żadnych plamień? Ja jestem tak spanikowana, bo miałam w dzień miesiączki 28 i trzy dni temu lekarz kazał zbadać i spadł do 20. Mam luteinę 2x200, ale cały dzień przeryczałam, ze to już koniec. Trochę mnie uspokoiłaś
Nie, nie mam żadnych plamien. Lekarz tłumaczył mi to trzy razy że mam w ogóle sobie tym głowy nie zawracać. Mam lustrok 200 mg 3x1 i 3x1 duphaston, ale to mi dał tak dla świętego spokoju.

Mój też zznaczyl tylko tsh ale ja sobie zrobiłam ft 3 i 4 dodatkowo i tak załapałam się na pakiet więc dużo więcej nie zapłaciłam.
dzięki dziewczyny za info. Jutro podpytam go w takim razie. Już mam cała listę pytań. Musiałam zapisywać, bo mój gin uważa wszystko za oczywiste i sam mało co mówi. Trzeba dopytywać. Ogólnie bardzo dobry specjalista, ale z tym bardzo mnie denerwuje. :/

dzięki dziewczyny za info. Jutro podpytam go w takim razie. Już mam cała listę pytań. Musiałam zapisywać, bo mój gin uważa wszystko za oczywiste i sam mało co mówi. Trzeba dopytywać. Ogólnie bardzo dobry specjalista, ale z tym bardzo mnie denerwuje. :/
Tak to jest z tymi lekarzami, też zawsze chodzę ze swoją listą :) poczytaj sobie blog mamaginekokog na temat tarczycy w ciąży, polecam ten artykuł. :)))

Tak to jest z tymi lekarzami, też zawsze chodzę ze swoją listą :) poczytaj sobie blog mamaginekokog na temat tarczycy w ciąży, polecam ten artykuł. :)))
ja jestem w ogóle w szoku, bo nie tak dawno badałam tsh i było ok. A tu nagle takie wysokie :/ tzn myślałam, ze to jest norma, ale później doczytałam, ze w ciąży patrzy sie na to inaczej. Poczytam- dzięki! 😘

Jakie to tsh? Może skorzystaj z teleporady? Ja tak zrobiłam, znalazłam lekarza na znanylekarz bo nie chciałam czekać
Na teleporadę nie ma szans. Gin kazała mi się umówić do endokrynologa i w poniedziałek u niej mam wizytę. Udało mi się umówić do endokrynologa na czwartek w sąsiednim mieście.

Na teleporadę nie ma szans. Gin kazała mi się umówić do endokrynologa i w poniedziałek u niej mam wizytę. Udało mi się umówić do endokrynologa na czwartek w sąsiednim mieście.
To tak jak u mnie z teleporadami. Wszyscy na nie narzekali w tamtym roku. A teraz brak teleporad bo miejsca zajęte a normalne wizyty na już 😂😂

reklama
Do góry