co to z nami będzie zapomniałam o sylwestrzeMojego męża siostra miała termin na 10.01 a urodziła tak jakby w sylwestra
reklama
Ja to nic a nic nie mogę jeść. A jestem głodna do tego...a mi pierogi ale bym zjadła a dopiero zjadłam kurczaka i jagodziankę muszę się ogarnąć ale apetyt przychodzi znikąd i trzeba mu zaradzić
a próbowałaś czegoś na mdłości? Imbir np?Ja to nic a nic nie mogę jeść. A jestem głodna do tego...
Mimimka89
Fanka BB :)
Pięknie A który tydzień u ciebie?Witam wszystkie styczniowe mamusie oficjalnie mogę się już z Wami przywitać, bo właśnie wróciłam z wizyty, na której widziałam bijące Co za radość!
Aga87lan
Fanka BB :)
HeeeejjjjWitam wszystkie styczniowe mamusie oficjalnie mogę się już z Wami przywitać, bo właśnie wróciłam z wizyty, na której widziałam bijące Co za radość!
Imbir w ogóle nie pomaga, gorzka słaba herbata odrobinę. Jem migdały, żeby mnie nie ssało w żołądku. Jak tylko wstaje z łóżka od razu łazienka...wizytę mam dopiero w czwartek. Może coś mi doradzi lekarza próbowałaś czegoś na mdłości? Imbir np?
Z usg 6+5 a z OM tydzień później, ale miałam dość późno owu, więc jest okPięknie A który tydzień u ciebie?
Ja dziś pytałam o to swoją gin i powiedziała, że trzeba to przetrwać poleca regularnie imbir i małe a częste posiłkiImbir w ogóle nie pomaga, gorzka słaba herbata odrobinę. Jem migdały, żeby mnie nie ssało w żołądku. Jak tylko wstaje z łóżka od razu łazienka...wizytę mam dopiero w czwartek. Może coś mi doradzi lekarz
reklama
Hej jestem w 7t1d apka pokazuje na 1 stycznia jutro ide do położnej wiec dowiem się dokładniej widziałam już serduszko tez puls bo byłam prywatnie u ginekologa niestety 3 miesiące temu poroniłam mojego synka w 16 t szczerze bardzo się boje fajnie ze znalazłam tutaj was mieszkam w Holandii a wiec super miec kontakt z innymi mamami w takim samym stanie
Podziel się: