reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ahhhh :) i przyjdzie czas na Ciebie naprawdę ! Tego Ci życzę :) oj jak się nie jest to się człowiek denerwuje że nie .. jak się jest to się człowiek denerwuje każdym „ pierdnięciem , strzyknięciem „ i cyferkami ... ehhh
oj tak, mnie dziś trochę boli w krzyżu i krocze tak jak na @ znów 😳🤷‍♀️ ale staram się nie myśleć na ten temat i znaleść zajęcie. Trzeba czekać 🙂

Ahhhh :) i przyjdzie czas na Ciebie naprawdę ! Tego Ci życzę :) oj jak się nie jest to się człowiek denerwuje że nie .. jak się jest to się człowiek denerwuje każdym „ pierdnięciem , strzyknięciem „ i cyferkami ... ehhh
Rozumiem...ale to cud zobaczyć takie piękne kreski :-)

Ehh ja mam caly czas to samo, a to brzuch boli, a to plecy i sie zastanawiam czy wszystko ok 🤷‍♀️🤷‍♀️
Ja się bije tych pleców bo mam bóle z krzyża na miesiączkę .. jak córkę rodziłam tez miałam zakrzyczą bóle ... najgorsze co może być .. przy biochemie w styczniu tez miałam z krzyża ..

reklama
Ja się bije tych pleców bo mam bóle z krzyża na miesiączkę .. jak córkę rodziłam tez miałam zakrzyczą bóle ... najgorsze co może być .. przy biochemie w styczniu tez miałam z krzyża ..
No ja niestety nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża i jestem kompletnie zielona i przerazona 😶 ale trzymam za nas wszystkie kciuki, ze wszystko będzie ok ❤️

Do góry