reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Wymienne lejki? Nawet nie wiem hehe[emoji85][emoji85]

Dziewczyny czy któraś kupiła, zamierza lub ma ze starszym dzieckiem kocyk z wełny merino?? Zastanawiam się nad kupnem ale proboje zasięgnąć czyjejs jeszcze opinii na ich temat.
Nie mam nic dla dziecka, ale mam czapkę dla siebie. Jest super ciepła, super oddychająca i kompletnie nie gryzie.

reklama
My wyjeżdżamy na święta, o ile nie urodzę szybciej. Dzisiaj się okaże wieczorem po wizycie😂 wolałabym chyba przed świetami, chociaż z drugiej strony może lepiej iść do szpitala od razu po świętach. Sama nie mogę się zdecydować😂 Sprzątać nie bardzo sprzątam, mąż robi wszystko za mnie, żebym się nie przemęczała🤔 @Elciasz to my podobnie pewnie urodzimy😃
Ja się zastanawiam co za przekąski zabrać do szpitala, jak będę musiała się po świętach stawić, bo z głodu umrzeć nie chce 😂

Imiona macie wybrane? :)

My zostajemy w swoim mieszkaniu z tego względu że do mojego domu rodzinnego jest ponad 100 km i nie chciałam już się na tyle oddalać, ale rodzinka postanowiła z tego względu przyjechać do nas na wigilię i święta 😄 Ale nie mówię że jestem zła z tego powodu - wręcz przeciwnie, bo kocham takie rodzinne święta :) co prawda trochę się narobię, bo pomimo że każdy ma coś tam przynieść to jednak trzeba to podgrzać, podać itd, ale tak jak pisałam wcześniej, jest mi to na rękę 😊

My wyjeżdżamy na święta, o ile nie urodzę szybciej. Dzisiaj się okaże wieczorem po wizycie😂 wolałabym chyba przed świetami, chociaż z drugiej strony może lepiej iść do szpitala od razu po świętach. Sama nie mogę się zdecydować😂 Sprzątać nie bardzo sprzątam, mąż robi wszystko za mnie, żebym się nie przemęczała🤔 @Elciasz to my podobnie pewnie urodzimy😃
Ja się zastanawiam co za przekąski zabrać do szpitala, jak będę musiała się po świętach stawić, bo z głodu umrzeć nie chce 😂

Imiona macie wybrane? :)
Ja mam jutro wizyte wiec zobaczymy co tam słychać u córki :d
Sama gdybam haha ze wolałabym teraz urodzić albo po świętach, a dzis zaczęłam 37tc 🥳

Tak mamy wybrane , Marysia będzie ❤

reklama
Do góry