reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Hallo! Melduje ze tez nie śpię od jakichś 45 min, wjechał chleb z masełkiem i szklaneczka mleka. Porażka z tym spaniem ostatnio... śpię po 4-5 h i koniec ciekawe czy zasnę jeszcze dziś. Wczoraj również sie obudziłam mniej więcej tak jak dziś i już zasnąć się nie udało.
A masz mozliwosc drzemki w dzien? Ja mam i to mnie ratuje :)

reklama
@zoja81 tak normalnie mam możliwość drzemki. Wczoraj np mieliśmy mega załatany dzień, dziś szykuje się tak samo. A jakoś o 17-18 nie chce kłaść się spać bo bym pewnie wstała około 21 i co później ze sobą robic... może już organizm ćwiczyć do nocnego wstawania do maluszków hahahaha

@zoja81 tak normalnie mam możliwość drzemki. Wczoraj np mieliśmy mega załatany dzień, dziś szykuje się tak samo. A jakoś o 17-18 nie chce kłaść się spać bo bym pewnie wstała około 21 i co później ze sobą robic... może już organizm ćwiczyć do nocnego wstawania do maluszków hahahaha
Ja już kilka m-cy sie przygotowuje. Wcześniej obudziłam się po 2 i ok4. Teraz już wiem że mi sie nie opłaca i wyrobiłam nawyk niespania 2-5. Wiec wychodzi ze śpię po 3h co 3h hehe.

@SalsaPL hardcore, oki dziewczyny odkładam telefon i próbuje zasnąć jeszcze, normalnie dziś muszę wstać o 7 bez ociągania i przedłużania drzemki, także niewiele tej nocki zostało. Ale się cieszę jadę dziś na rozmowę, zapoznanie się ze szpitalem w którym będę rodzic.
Ciekawa jestem relacji z tego spotkania :) koniecznie napisz!

reklama
Tak, robie kocyk :) zobaczymy jak wyjdzie :)
A Ty co teraz szydelkujesz?serwetki?
Ciagle ta sama serwetka:
20191122_053951.jpg

Do góry