Nieraz jest tak ze przy jednym.przewijaniu ze 3-4 pójdą [emoji23][emoji23][emoji23] kupa szybsza niż my heheheheBo Twoj maz pewnie czytal/ogladal to co ja - gdzies pisali ze srednio 5 dziennie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieraz jest tak ze przy jednym.przewijaniu ze 3-4 pójdą [emoji23][emoji23][emoji23] kupa szybsza niż my heheheheBo Twoj maz pewnie czytal/ogladal to co ja - gdzies pisali ze srednio 5 dziennie.
Dlatego wolalam zapytac tych co maja juz doswiadczenie.Nieraz jest tak ze przy jednym.przewijaniu ze 3-4 pójdą [emoji23][emoji23][emoji23] kupa szybsza niż my hehehehe
Tylko radzę wielkich zapasów nie robić. Rozmiar rozmiarowi nie równy. Jak z ubraniami. Moze bedzie wagowo mały ale brzusio na rozmiar większy, albo te najmniejsze będą dobre.Dlatego wolalam zapytac tych co maja juz doswiadczenie. [emoji3]
Wzory biore z pinteresta. Screen sobie robie i drukuje.@zoja81 mozesz mi podpowiedziec skad bierzesz wzory na buciki i sweterki?chodzi mi o szydelkowanie zamowilam sobie zestaw i teraz czekam az mi przyjdzie i bede dzialac ale nie wiem od czego zaczac i czy w ogole bede umiala
Chyba za duze. Najladniejsze buciki wyszly mi z wloczki dedykowanej do szydelka 3 - 3.5. Na 5 nic nie robilam, ale moze wiekszym tez sie da.@zoja81 dziekuje mozesz podeslac chcialam zaczac wlasnie od malutkich bucikow dla synka, a pozniej bede probowac kocyk itd. Nie wiem czy w ogole bede umiala kupilam szydelko 5mm, dobre bedzie?
W przypadku pampersow pamietam że zakupiłam jak ma wojnę, a na 58 długości były juz o rozmiar większe potrzebne. I bujałam sie z tym, w końcu wyrzuciłam, bo jednak miejsca to troche zajmowało (neta jako takiego jak teraz wtedy nie było hehe)To co ja kupowalam to wszystko na 'rozruch' potem tak jak piszesz jak nie stacjonarnie to z netu [emoji3]
Bede sobie racjonowac przyjemnosci zakupowe - kto mi zabroni?
wlasnie dlatego ze nic pewnego nie wiadomo u mnie tak skromnieW przypadku pampersow pamietam że zakupiłam jak ma wojnę, a na 58 długości były juz o rozmiar większe potrzebne. I bujałam sie z tym, w końcu wyrzuciłam, bo jednak miejsca to troche zajmowało (neta jako takiego jak teraz wtedy nie było hehe)
Z całą resztą wiem że przesadziłamno bo "wtedy tego nie było" - to jeden z argumentów którym sie tłumacze. Wiec wszystko jeszcze przede mną. Juz mam swoje ulubione sklepy i sporo rzeczy w koszykach
Młody wlasnie sie obudziłPrzeskakuje mi wesoło z wnętrznościamiałajć