reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Ale sie zdziwilam jak zobaczylam nowe wiadomosci tutaj na forum, patrze a Wy nie spicie :) u mnie dopiero wieczor :)

A w nocy w ogole nie czuje jak sie rusza, chyba tez spi :p najbardziej w ciagu dnia sie wierci
Oj, forum na noc zasypia - a szkoda bo bezsenne noce sie dluza.

Ja wczesniej tez rzadko w nocy czulam ruchy, teraz coraz czesciej mnie budza - sa mocniejsze/bardziej dotkliwe :(

reklama
Tez nie śpię od godziny, teraz wzięłam telefon do ręki. Zgaga mnie meczy, wypiłam szklankę mleka, poczytam co tam w internetach i postaram się znów zasnąć.
Ja popijam wode bo zaraz lek bede brac a potem moze odczekam godzine do sniadania, zjem i sprobuje znowu zasnac.

Co do zamknietego forum tez mam wrazenie, ze nic z tego nie bedzie a szkoda.

Czy macie jakiś sklep internetowy godny polecenia? Chodzi mi o rzeczy tupu pieluchy tetrowe, ręczniki, pościel, ochraniacze do łóżeczka?
Po dzisiejszym maratonie po sklepach nadal brakuje mi wielu rzeczy😔 Jak to jest,że półki pełne, kolorowo, wydaje się że do wyboru do koloru. A jak przychodzi co do czego to nie ma w czym wybierać😒 Albo cena odstrasza, albo kolor nie ten...
Hubi world na allegro, tanio fajna jakość 🙂

Ja duzo kupilam na all...

Posciel i ochraniacze do lozeczka? Niemal wszedzie teraz spotykam sie z opinia, ze NIE STOSOWAC na poczatku poduszki, koldry i ochraniaczy na szczebelki. Argumentem jest smierc lozeczkowa.
Poduszka i kołdra to na później. Ale że ochraniacz to samo zło??? Opinii na każdy temat można znaleźć wiele😉 Każdy robi według własnego rozsądku.

Ja popijam wode bo zaraz lek bede brac a potem moze odczekam godzine do sniadania, zjem i sprobuje znowu zasnac.

Co do zamknietego forum tez mam wrazenie, ze nic z tego nie bedzie a szkoda.
A dlaczego tak bardzo Wam zależy na forum zamkniętym? Tutaj też rozmawiamy. Dziewczyny są razem praktycznie od samego początku i rozumiem że może nie chcą dołączać każdego kto nagle zgłosi taką chęć. Może i trochę przykre, ale nic na siłę.

reklama
Do góry