Tez mam łożysko na przedniej ścianie swoją droga... i tez podejrzewam ze mała kopie do środka w kręgosłup dlatego mało co czuje...Ja się też stresowałam, bardzo późno zaczęłam młodego czuć. Jak dziewczyny tu pisały że ich dzieciaczki ciągle się ruszają to zaczynałam panikować. Na wizycie moja ginekolog mi powiedziała żeby się uspokoić bo mam łożysko na przedniej ścianie dlatego słabiej czuje, a na ostatniej wizycie jeszcze młody był ułożony twarzą w stronę moich pleców i to podobno też wygłusza ruchy. Także ja wrzuciłam na luz
reklama
Kinga91
Fanka BB :)
Czyli wychodzi że mamy to samo także nie masz co się denerwować. Maluszkowi to napewno nie pomagaTez mam łożysko na przedniej ścianie swoją droga... i tez podejrzewam ze mała kopie do środka w kręgosłup dlatego mało co czuje...
A jeszcze dodam że na każdej wizycie podczas usg widac jak młody się pręży i wierci, zrobić zdjęcie to wyczyn. Też mnie to dziwi jakim cudem ja tego nie czuje...
Ostatnia edycja:
Skarbulenka
Hej dziewczyny. Ja mam termin na 20.12 ale lekarz wczoraj na wizycie powiedział że pewnie urodze w styczniu więc chciałabym się z Wami przywitać jeśli to nie problem
Kundzia093
Moje też tak ma... Takie ciche dni czasamiTeraz napisałam tego posta to malutka się zlitowała nad matka i mocno kopnęła...
Kundzia093
No i moja mała się wyrównala.. Tydzień mniejsza była.. W 3tyg jets +800 g
Czyli 1500
I ja się dziwię że mi 3 kg nagle weszło
Szyjka też już ladniutka
Więc się wszystko poprawiło
Czyli 1500
I ja się dziwię że mi 3 kg nagle weszło
Szyjka też już ladniutka
Więc się wszystko poprawiło
Buba88
U mnie już dziś od rana szaleje i kopie, więc już jestem spokojna, najwidoczniej mial wczoraj razem ze mna słabszy dzień. A jak u was dziś z ruchami? Mam nadzieję, że też kopiąMoje też tak ma... Takie ciche dni czasami
Balbinka30
Ja dziś zrobiłam taki gwałtowny ruch w nocy, bo zorientowałam się że śpię na plecach i chciałam szybko przewrócić się na bok i boli mnie teraz brzuch A dokładnie góra brzucha i boję się że coś sobie uszkodzilam i od rana śledzę każdy ruch dziecka
Też mam łożysko na przedniej ściance, ale mojemu łobuzowi wcale to nie przeszkadza. Dzień w dzień sobie imprezki urządza, zresztą w nocy też. Nie wiem co to bedzie jak się urodzi. Coś mało śpi...Ale spokojniejsze dni też się zdarzają.
Na pewno nic nie uszkodziłaś. Może coś się po prostu nadwyrężyło, w końcu nasze maluchy już trochę ważą.Ja dziś zrobiłam taki gwałtowny ruch w nocy, bo zorientowałam się że śpię na plecach i chciałam szybko przewrócić się na bok i boli mnie teraz brzuch A dokładnie góra brzucha i boję się że coś sobie uszkodzilam i od rana śledzę każdy ruch dziecka
reklama
zoja81
Ja tez czasem cos takiego zrobie - teraz lapie sie od razu za brzuch zanim sie przekrece aby uniknac bolu. Mysle, ze to przez wage maluchow i to chwilowy bol.Ja dziś zrobiłam taki gwałtowny ruch w nocy, bo zorientowałam się że śpię na plecach i chciałam szybko przewrócić się na bok i boli mnie teraz brzuch A dokładnie góra brzucha i boję się że coś sobie uszkodzilam i od rana śledzę każdy ruch dziecka