reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
A ja sadzonym jajkiem i wedzona ryba... :-) takie glupotki
Edit: jeszcze za tiramisu
Można jeść sadzone jajko. Ostatnio o tym dużo czytałam. Nie można jeść surowego, ale sadzone można.
zoja81
Fanka BB :)
Tak? Dziwne. W kazdym razie jeszcze 'chwilke' wytrzymam.Można jeść sadzone jajko. Ostatnio o tym dużo czytałam. Nie można jeść surowego, ale sadzone można.
Koteczka01
Ja też jem sery pleśniowe, blue, feta, mozzarella i jakie tylko mi się zamarzą. Kupję tylko pakowane, bo te które są sprzedawane luzem na stoiskach mogą jakieś bakterie z tych lodówek złapać. W Polsce sprzedawane są głównie sery z pasteryzowanego mleka, a więc bezpieczne. A tęsknie za colą...Hm...
A serów nie można? Feta, plesniowy itp?
Ja czytałam że to jeden z mitów ciążowych... Bo chodzi o to że mleko musi być pasteryzowane we wszelkich orzetworwch mlecznych żeby ciężarna mogła jeść, a wg polskiego prawa czy tam UE (już nie pamiętam) jakieś takiego niepasteryzowane rzeczy nie są dopuszczane do obrotu u nas
Podobno że tylko ten prawdziwy oscypek może budzić wątpliwości.
Balbinka30
Ja mam 31+5, na plusie 6-6,5 kg, w obwodzie to nie mam pojęciaDzis zaczynam 33 tydzien.
Na plusie 10kg i 35cm w obwodzie.
Jak u Was?
Koteczka01
Ja jestem w trakcie 33 tygodnia, dokładnie 32t 4d i mam 7,5 kg na plusie. Obwodu brzucha nie mierzę, aby się nie przerażaćDzis zaczynam 33 tydzien.
Jak u Was?
Edit: waga na plus to zdobyta w ciazy, na samym poczatku stracilam 4kg, wiec do wagi przed ciaza na plusie mam tylko 6kg.
Buba88
U mnie dzis tez 33! Juz na prawde nam nie duzo zostaloDzis zaczynam 33 tydzien.
Jak u Was?
Edit: waga na plus to zdobyta w ciazy, na samym poczatku stracilam 4kg, wiec do wagi przed ciaza na plusie mam tylko 6kg.
Celia89
ja 30+2 i 9,7 + a w pasie 114
reklama