Malami1303
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ladna ta fura ciekawe kiedy nasza przyjdzie - tez ma byc czerwona ale z bialym.Dziś przyszła małej fura pochwalę się
W sobotę zamówiłam, a dziś już bylaLadna ta fura ciekawe kiedy nasza przyjdzie - tez ma byc czerwona ale z bialym.
Dlugo czekalas?
Też jestem ostatnio strasznie przemęczona, najchętniej bym tylko spałaŁadny wozeczek. Ale jestem ostatnio zmęczona. O 18 czuję się jak o 22.
Ja wlasnie zaliczylam 2 godzinki snu. Boje sie, ze to ostatnie tej nocy. Kiedy ja sie wyspie?? A dodatkowo marzy mi sie spanie na brzuchu .Ładny wozeczek. Ale jestem ostatnio zmęczona. O 18 czuję się jak o 22.
No ja dzisiaj nie wpuściłam kuriera. I tak mają info, że mają w razie mojej nieobecności zostawiać paczki na ganku. Obudziło mnie pukanie i strzeliłam focha. A to był kurier mojej matki, moi zawsze piszę sms albo dzwonią. Żarełko dla króliczków mi przyszło ^^ Także ja i moje pompony jesteśmy zadowoloneJa wlasnie zaliczylam 2 godzinki snu. Boje sie, ze to ostatnie tej nocy. Kiedy ja sie wyspie?? A dodatkowo marzy mi sie spanie na brzuchu .
Mnie nic nie jest wstanie obudzic nawet kucie mlotem totalnie zlewam wszystko. Pewnie dlatego, ze jak juz padam to ze zmeczenia i styki siadaja