reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Dziś przyszła małej fura pochwalę się

Załączniki

• IMG_20191106_140517.jpg
    IMG_20191106_140517.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 88
  • IMG_20191106_140510.jpg
    IMG_20191106_140510.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 94
reklama
Ładny wozeczek. Ale jestem ostatnio zmęczona. O 18 czuję się jak o 22.
Ja wlasnie zaliczylam 2 godzinki snu. Boje sie, ze to ostatnie tej nocy. Kiedy ja sie wyspie?? A dodatkowo marzy mi sie spanie na brzuchu :p.
Mnie nic nie jest wstanie obudzic nawet kucie mlotem ;) totalnie zlewam wszystko. Pewnie dlatego, ze jak juz padam to ze zmeczenia i styki siadaja ;)

Ja wlasnie zaliczylam 2 godzinki snu. Boje sie, ze to ostatnie tej nocy. Kiedy ja sie wyspie?? A dodatkowo marzy mi sie spanie na brzuchu :p.
Mnie nic nie jest wstanie obudzic nawet kucie mlotem ;) totalnie zlewam wszystko. Pewnie dlatego, ze jak juz padam to ze zmeczenia i styki siadaja ;)
No ja dzisiaj nie wpuściłam kuriera. I tak mają info, że mają w razie mojej nieobecności zostawiać paczki na ganku. Obudziło mnie pukanie i strzeliłam focha. A to był kurier mojej matki, moi zawsze piszę sms albo dzwonią. Żarełko dla króliczków mi przyszło ^^ Także ja i moje pompony jesteśmy zadowolone :D

reklama
Wlasnie wyszliśmy z kina z filmu dosc kontrowersyjnego. Nieplanowane.
Bardzo dobrze zrobiny film. Na sali byl praktycznie pelen przekrój od osob ok 20-letnich po 70-letnie nawet siostry zakonne. Nikt nie wychodził np do wc, nie jadl i nie komentowal filmu. Film pouczający pokazujący na tyle co wiedza mi pozwala prawde o aborcji i o funkcjonowaniu klinik w stanach o zalwgalizowanej aborcji. Polecam Obejrzeć każdemu, daje do myślenia. Nie osadza, powołuje sie częściowo na wiarę. Pokazuje niewiedze ludzi, współpracujących przy aborcji oraz kobiet ktore przychodzą na zabieg.

Do góry