Malinkaa123
Fanka BB :)
Może jedź na IPJa mam nadciśnienie od 3 dni. Martwię się, bo nie wiem skąd i co z tym zrobić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jedź na IPJa mam nadciśnienie od 3 dni. Martwię się, bo nie wiem skąd i co z tym zrobić.
Mnie dziś tez boli. Czuje jakby Mały był ułożony w poprzek i walił mnie ze wszystkich stron- dosłownie. i jeszcze jakby coś pod żebrami mi wykręcałCzy Was też pobolewa brzuch ? Tak jakby się rozciągał? Nie wiem jak to opisać.
Nie wiem co robić, bo wczoraj wieczorem spadło mi na 127/68, a od rana znowu wysokie.Może jedź na IP
A masz kontakt z Twoim gin ?Nie wiem co robić, bo wczoraj wieczorem spadło mi na 127/68, a od rana znowu wysokie.
... jechac do szpitala gdzie od razu sie Tobą zaopiekują, bo wysokie cisnienie jest bardzo niebezpieczne i dla Ciebie i dla maluszka. To chyba jedyne co mozesz zrobic.Ja mam nadciśnienie od 3 dni. Martwię się, bo nie wiem skąd i co z tym zrobić.
Ja bym pojechała jeszcze dzisiaj na IP. Niech zostawia Cię na obserwacji i niech sprawdza, może dostaniesz jakieś leki. Zawsze będziesz pod opieką. Jedź.. Nie czekaj.W tej chwili zmierzyłam i mam 132/70 i 88. Zanim pójdę spać, będę się obserwować.
Pół godziny temu miałam 144/85 i 57.
Dziczeje mi. Staram się mierzyć po długim spoczynku.