reklama
Miałam 3 razy w tej ciąży Za każdym razem lekarka kazała brać Heviran tabletki,żeby zwalczyć wirus od środka.Jest bez recepty.Dzoewczyny chyba wyszła mi opryszka na ustach posmarowalam pasta do zębów. Co robić?
On jest dobry wiem bo zawsze też go biorę. Każde przeziębienie kończy się u mnie opryszczka. Tylko nie wiedziałam że w ciąży możnaMiałam 3 razy w tej ciąży Za każdym razem lekarka kazała brać Heviran tabletki,żeby zwalczyć wirus od środka.Jest bez recepty.
Celia89
Fanka BB :)
Hahaha niektórzy faceci są tacy glupi, że aż śmieszni ... Dobrze, że mi się napatoczył jakiś psychofan bo mam naprawdę cieżki dzień ...
Buba88
Polecam maść Erazaban na opryszczkę,najlepiej posmarowac od razu jak coś zaczyna wychodzić, na ulotce napisane że można stosować w ciąży i smarowałam. Ta maść to dla mnie jedyne co pomaga na opryszczke.Tak działa też tak robię albo cytryne też. To dziadostwo mam przy kazd przeziębieniu a mam katar
Zdecydowanie. U nas na cycu pierwsze pół roku noce bez pobudek. 20-6 sen 6 cyc i spanie do 8 mam cicha nadzieje ze teraz tez tak będzieU mnie syn na początku na mm i spał 4 godziny a dziewczynki siostry na cycku i co godzinę się budziły. Ale to pewnie od dziecka zależy.
Ostatnio zrobiła mi się jak leżałam w szpitalu i też kazali brać.On jest dobry wiem bo zawsze też go biorę. Każde przeziębienie kończy się u mnie opryszczka. Tylko nie wiedziałam że w ciąży można
Malinkaa123
Czy Was też pobolewa brzuch ? Tak jakby się rozciągał? Nie wiem jak to opisać.
Mnie boli. Czasami jak pochodzę za długo to zaczyna mnie „ciągnąć”. O bólu w kroczu nie wspomnę.Czy Was też pobolewa brzuch ? Tak jakby się rozciągał? Nie wiem jak to opisać.
reklama
wesola_mamusia
Ja mam nadciśnienie od 3 dni. Martwię się, bo nie wiem skąd i co z tym zrobić.