reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Taka piękna pogoda xd

Załączniki

• IMG_20191010_084640.jpg
    IMG_20191010_084640.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 72
reklama
Nie wiem jak u, Was ale Kraków piekne slonce :) ja sie ciesze bo zamarzylam sobie na weekend ogladanie dinozaurow :D
Poznań zimno, pochmurno i leje
Hej wszystkim jak tam Wasze maleństwa szaleją czy raczej spokojne ? U mnie szaleje a miałam.się pochwalić u mnie będzie chłopak
Na tę chwilę 26tc +2
Pozdrawiam.i.miłego dnia
U mnie mała wariuje non stop dosłownie. Denerwuje mnie to. Kiedy ona śpi? Po urodzeniu się wykończe.

Też brałam glicerynowe... Jak dla mnie efekt zerowy...
Oststnio kupiłam eva/qu
100x lepsze
I też droższe [emoji14]
Zwykle glicerynowe 5 zł 10 sztuk
Eva/qu za 6sztuk ok 15/20 zł
Ale efekt przynajmniej jest
Chociaż nie powiem... Ale po nich mam takie dziwne uczucie jakby mi się mokro robiło i wgl tak... Hm... Dziwnie... Ale ginekolog polecal... Nie ma ogólnie przeciwwskazan
U mnie 27 +2tc z Om z usg o tydzień wiecej.

Ja na zaparcia biorę czopki glicerynowe. Brałam je z synem w ciąży i teraz. Bardzo pomaga. Ginekolog mi kazał.
Przytargalam dziś wózek i będę go prac bo w piwnicy się zakurzyl.

Też brałam glicerynowe... Jak dla mnie efekt zerowy...
Oststnio kupiłam eva/qu
100x lepsze
I też droższe [emoji14]
Zwykle glicerynowe 5 zł 10 sztuk
Eva/qu za 6sztuk ok 15/20 zł
Ale efekt przynajmniej jest
Chociaż nie powiem... Ale po nich mam takie dziwne uczucie jakby mi się mokro robiło i wgl tak... Hm... Dziwnie... Ale ginekolog polecal... Nie ma ogólnie przeciwwskazan
Mi póki co pomagają po wsaszeniu już lecę [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
A propo spania:) 3:45
Tez nie mogę spać. Tzn śpię na raty. Wieczorem padnięta zasypiam ok 22-23 śpię do 2-3później siedzę do 4-5 I budzę się 7:30 wtedy już wstaje:) A jak uda mi się przekimac do tej 4-5 bez przerwy to wtedy już wstaje.
Jakbyś pisała o mnie.

Siedzę w przychodni, godzinę temu wypiłam "napój bogów", dwie ręce pokłóte. I nie chce mi się jeść. To chyba mi wystarczy na śniadanie :p
A czy po takim badaniu mam się oszczędzać cały dzień, czy normalnie funkcjonować?

Do góry