agatka_ok
Zaciekawiona BB
Wybieracie się dziewczyny w najbliższym czasie do dentysty na konsultacje w 2 trymestrze?
Idę za tydzień na czyszczenie, byłam też miesiąc temu, jak narazie chyba jest ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wybieracie się dziewczyny w najbliższym czasie do dentysty na konsultacje w 2 trymestrze?
Taki jak twójJestem z Krakowa tzn. tutaj teraz mieszkamy
A Ty na kiedy masz termin?
A teraz pytanie trochę z innej beczki.. też macie tyle "uplawow wodnych" ? Ja mam tak od samego początku niby mam wkładki ale i tak ciągle mokro:/ to znaczy to nie wydzielina, po prostu mam ciagle mokre majtki
O widze, ze jestes w tym samym tygodniu co jaMy już po badaniach prenatalnych, wszystko dobrze dzidziuś ma już 7,5cm czekamy teraz na wynik testu pappa. Jesteśmy 13+1
Super, gratuluję:-) mówiłam że będzie wszystko dobrze:-) A testem pappa się nie przejmuj to tylko statystyki A wiadomo tak jak mówisz przez Twój wiek wyjdą średnie. najlepszym obrazem jest usg ❤Ja już też nareszcie po prenatalnych, dzidzioszek ma się dobrze. 13+4 ma 7.7 cm i długie nogi
Ciągle plamię, wreszcie kobieta mi powiedziała, że może być tak jeszcze przez 4 tygodnie aż dziecko podejdzie wyżej i zejdzie mi z kanału szyjki macicy. To mnie uspokoiła. I potwierdziła się płeć z 9tc. Będzie mój upragniony synuś Józio. Ależ ja go kocham
Z powodu na mój wiek testy pappa nie wyjdą za dobrze i lekarz nie będzie mówił dobrze więc już się nastawiłam na pozytywne myślenie, bo z usg wyszło wszystko pięknie, a to daje 80% szans na zdrowego dzidziusia, dla mnie to i tak wiele, bo rozszczepówkę ośmioletnią mam w domu.
Pozdrawiam również z Krakowa termin mam tydzień późniejJestem z Krakowa tzn. tutaj teraz mieszkamy
A Ty na kiedy masz termin?
Też tak czuję a szczególnie jak leżę rano i wieczorem czasami w dzień a czasmi wcale a od pon mam 17 tydzieńU mnie 17tc dziewczyny w drugiej ciąży wy też tak macie że czujecie ruch y sporadycznie? Raz czuję a potem kilka dni spokój. Byłam u ginekologa tydzień temu i ona powiedział że wszystko dobrze i że to za wcześnie nawet jak na drugą ciąże by czuć ruchy. Ale ja się i tak schizuje że coś nie tak.
No ja np czuję a potem 4 dni spokój i nic. Ale lekarz twierdzi że jest ok. Na usg mała była odwrócona plecami i nogi miała z tamtej strony od wewnątrz. Poznasz płeć na pewno.Ciekawe czy ja Poznam płeć we wtorek
Też tak czuję a szczególnie jak leżę rano i wieczorem czasami w dzień a czasmi wcale a od pon mam 17 tydzień