Ja zazywam magnez 3x2 nie mialam żadnych problemów, skurcz, lecz teraz jest to w standardzie. Kolezanka bieze 1x dziennie.Dziewczyny czy bierzecie magnez A jeśli tak to jaki ? I czy bierzecie na własną rękę czy lekarz wam zlecił? Biorę Femibion itp ale zapomniałam o magnezie A gin nic nie mówił. :-) ja jadę na genetyczne, trzymajcie kciuki
reklama
Malinkaa123
Fanka BB :)
Już po genetycznych, wszystko chyba ok. Na 70% chłopczyk. NT 1,4 to chyba dobrze?
agatka_ok
Zaciekawiona BB
Już po genetycznych, wszystko chyba ok. Na 70% chłopczyk. NT 1,4 to chyba dobrze?
Tak gratuluję chłopczyka![emoji170]
Malinkaa123
Ja zazywam magnez 3x2 nie mialam żadnych problemów, skurcz, lecz teraz jest to w standardzie. Kolezanka bieze 1x dziennie.
Dziękuję ❤Tak gratuluję chłopczyka![emoji170]
Marchewka84
Ja nie miałam, ale może na połówkowym zrobią. Mi badali dodatkowo krew na "łożyskowy czynnik wzrostu".
Super, gratulacjeJuż po genetycznych, wszystko chyba ok. Na 70% chłopczyk. NT 1,4 to chyba dobrze?
agatka_ok
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, tak z innej paki. Myślicie ze mogę na własną rękę zacząć brać laktuloze na zaparcia? Czytałam, że jest bezpieczna. Czy lepiej zadzwonić do gina? Wizyta za 3 tyg dopiero i się zastanawiam. Męczy mnie to już [emoji37] jak się uda raz w tygodniu to jest dobrze ;(
marta021993
Dziewczyny od jakiegoś czasu "męczę" się z dziwnym uczuciem w brzuchu - jakoś od 11tc. Otóż na wysokości pępka, a czasami nad nim po przebudzeniu mam takie dziwne uczucie jakby mnie ktoś gilgotał i przy wstawaniu automatycznie pochylam się lekko do przodu (taki automatyczny odruch jak przy unikaniu gilgotania). Pojawia sie to tylko rano po spaniu i takie gilgotanie mam może ze dwa razy. Ma lub miała któraś z Was coś podobnego? Nie wydaje mi się żeby to były skurcze, bo powtarzałyby się pewnie co jakiś czas przez cały dzień, ale dla swojego spokoju pojde dzisiaj do apteki po magnez.
Mówiłam o tym mojemu lekarzowi na ostatniej wizycie i od razu mnie zbadał i wszystko bylo okej (szyjka długa i zamknięta) , ale w sumie nie powiedział od czego to może być.
Mówiłam o tym mojemu lekarzowi na ostatniej wizycie i od razu mnie zbadał i wszystko bylo okej (szyjka długa i zamknięta) , ale w sumie nie powiedział od czego to może być.
W ciazy mozna lactulosa oraz czopki glicerynowe, z doświadczenia wsrod pacjentów polecam te 2 gDziewczyny, tak z innej paki. Myślicie ze mogę na własną rękę zacząć brać laktuloze na zaparcia? Czytałam, że jest bezpieczna. Czy lepiej zadzwonić do gina? Wizyta za 3 tyg dopiero i się zastanawiam. Męczy mnie to już [emoji37] jak się uda raz w tygodniu to jest dobrze ;(
miniminivv
Zaangażowana w BB
Dziewczyny czy bierzecie magnez A jeśli tak to jaki ? I czy bierzecie na własną rękę czy lekarz wam zlecił? Biorę Femibion itp ale zapomniałam o magnezie A gin nic nie mówił. :-) ja jadę na genetyczne, trzymajcie kciuki
Magne B6 forte - lekarz mi zalecił od pierwszej wizyty.
reklama
Malinkaa123
Mam opis z usg genetycznego. Dziewczyny czy uważacie że jest ok ?