reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

@malagga_89 Hej;-) mam tak jak Ty. Odrzuca mnie od mięsa gdzie wcześniej je uwielbiałam. Teraz przeszłam na twarozki, jogurty i płatki:-) my za Ciebie również trzymamy kciuki!

@Monag89 witaj :-) życzę powodzenia :-) A w którym Ty tygodniu już jesteś? Chyba jesteś "pierwsza" na liście styczniowych mam :-)
Jestem w 14 tygodniu. Dzisiaj dolaczylam do Was i jestem pozytywnie zaskoczona szybkością i ilością odpowiedzi. Z pewnością z Wami zostanę by dzielić się swoimi przeżyciami i poznać Wasze!

reklama
@agatka_ok no widzisz...:-) mąż trochę niezadowolony bo najlepiej na obiad zamiast mięsa jadlabym naleśniki ze szpinakiem albo pierogi :p A znasz już płeć?

Tak, tak. Tydzień temu byłam w poniedziałek, wyżej wstawiałam fotki, dziewczynka :). To był 13t4d. Ale akurat spała sobie elegancko więc było widać bez problemu [emoji16].

Dziewczyny trzymajcie kciuki. Dziś o 15 prenatalne. Juz zaczynamsie troche stresować na samą myśl, sle to u mnie norma - przed kazda wizyta u lekarza sie stresuje.

Krwiaczek chyba zanikl lub sie opróżnil, bo skonczylo sie u mnie plamienie. Takze jestem spokojna jesli chodzi o to. Poprosze ba samym poczatku lekarza od prenatalnych, zeby to sprawdzil :)

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki. Dziś o 15 prenatalne. Juz zaczynamsie troche stresować na samą myśl, sle to u mnie norma - przed kazda wizyta u lekarza sie stresuje.

Krwiaczek chyba zanikl lub sie opróżnil, bo skonczylo sie u mnie plamienie. Takze jestem spokojna jesli chodzi o to. Poprosze ba samym poczatku lekarza od prenatalnych, zeby to sprawdzil :)

Trzymamy :) ja też mam zawsze stracha przed wizytą, szczególnie przed USG. A ja dziś endokrynolog bo coś tarczyca szwankuje:/.

Do góry