reklama
Malami1303
Fanka BB :)
Tez
Też już jestem po badaniach też mi sie termin przesunął z 16 na 10 stycznia. Wszystko jest okHej dziewczyny. Ja już po prenatalnych. Kamień z serca! Wszystko w porządku Zdrowy synuś! Termin przesunął mi się na 10. 01. Popłakałam się z radości jak wyszłam
lucyna1234
Cześć @Malinkaa123 .Cianienie mierzone w domu też mam w takich granicach jak Twoje. Niestety u lekarza jest wysokie. Ostatnio 87/147.Po ostatniej ciąży został mi okropny strach przed pomiarem ciśnienia. W szpitalu mierzyli mi co godzina i ja tak bardzo chciałam żeby spadło o ono wciąż rosło. Największe było 110/210.Zakończyło się porodem. 2 lata dochodziłam do siebie po tym co się stało.
Malinkaa123
Gratuluję, super widok i super zdrowy chłopak :-)
Ja mam dopiero badania za 2 tygodnie ;( mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :-)
Malinkaa123
@lucyna1234 A może strach przed wizytą tak Ci podnosi ciśnienie skoro w domu masz w porządku? Może zapytaj swojej gin o coś uspokajającego? :-)
Ja zakupy zaczne dopiero po wyniakch nifty i genetycznych. Czyli tak od 20.07Hej dawno mnie nie było. Ja już po prenatalnych wszystko ok. Ale nic mi nie dał na papierze. Tylko pomierzyl, wpisał statystyki z testu papa. Powiedział co i jak i tyle.
Kupujecie już wózek i wyprawkę po maku? U mnie 13 +5 tc
Oj leci ten czasNa babyboom już pojawiły się marcowe mamy 2020. Jak ten czas szybko leci. Mam wrażenie jakbym niedawno robiła test ciążowy![]()
HejkaCześć. Mam na imię Lucyna, mam 36 lat i jestem w 11tc.Termin mam na 25.01.2020.To moja 4 ciąża.
2003-Ola
2004-Wiktoria
2015-synek aniołek,ur w 24 tc, ciężki stan przedrzucawkowy.
Nie wiem co dalej. Boję się powtórki gestozy. Dziewczyny, jakie macie ciśnienie w ciąży?
Ja sobie czesto mierze cisnienie bo normalnie na redbulach funkcjonowalam.
Teraz sie tez sporadycznie nimi wpomagam.
Cisnienie w domku mam 115/80 120/80
A w gabinecie jak mi.mierzy to i 135 hehehe
Cisnienie mi ciule widocznie podnoszą
lucyna1234
@Malinkaa123 Kazał pić melisę przed wizytą. Ja jeżdżę do gina do Lublina. Od siebie mam około 1,30h jazdy. I wtedy okropnie się stresuję.
A jeszcze dzisiaj na dodatek boli mnie głowa.
Chyba padnę
A jeszcze dzisiaj na dodatek boli mnie głowa.
Chyba padnę
lucyna1234
Ja wyprawkę będę kupować dopiero po świętach(Boże Narodzenie). Ostatnio się pośpieszyłam i później ze łzami w oczach wszystko oddawałam.Hej dawno mnie nie było. Ja już po prenatalnych wszystko ok. Ale nic mi nie dał na papierze. Tylko pomierzyl, wpisał statystyki z testu papa. Powiedział co i jak i tyle.
Kupujecie już wózek i wyprawkę po maku? U mnie 13 +5 tc
reklama
Malinkaa123
Tez
Też już jestem po badaniach też mi sie termin przesunął z 16 na 10 stycznia. Wszystko jest ok
Ja chyba dopiero jesienią zacznę zakupowe szaleństwo:-)Ja wyprawkę będę kupować dopiero po świętach(Boże Narodzenie). Ostatnio się pośpieszyłam i później ze łzami w oczach wszystko oddawałam.