reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Tak mnie wszystko na dole szczypało, że siedzieć nie umiałam. Po odstawieniu Luteiny dośrodkowej, mam teraz pod język. Słabsza dawka i już to czuję, bo powróciły czasami słabe pobolewania podbrzusza, ale to może bobasek się rozpycha. W końcu tak szybko rośnie :p
Też tak miałam,odstawiłam ja A później musiałam zacząć na nowo ja brac i jest ok teraz.

Cofnęła mi się dziś data z 29 stycznia na 23 poród :) bobasek ma już 4,12 cm, według usg 10+5, nie wiem o co tu chodzi, bo według misiączki 10+2 ale gin powiedział, że może być 7 dni różnicy. Muszę się podleczyc po tej Luteinie dopochwowej, Tantum Rosa i Clotrimazolum. Która z was stosowała i wszystko skończyło się ok? Znaczy, że dzidzi nie zaszkodziło?
A kiedy miałaś ostatnią miesiączke? Ja mam termin według OM na 29.01 a według USG NA 25.01 :-) obecnie jestem 10+4, w sobotę wizyta:-)

994145

Dziewczyny, naczytalam się o kącie nachylenia wyrostka plciowego i już sama nie wiem czy tu nie wychodzi jednak chłopiec? co myślicie? A może jednak jest równolegle? Czy może to tylko mit?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry