A jaką masz piłkę?
reklama
Buba88
Fanka BB :)
U mnie wyniki są po 2 dniach ale tydzien musze czekac na lekarza az je zinterpretuje bo przyjmuje tylko raz w tygodniu;(Dziewczyny ile czkałyście na wyniki z pappy, ja mam 5 lipca badania
Malami1303
Dzięki wielkie bo juz mam stresa przed badaniamiU mnie wyniki są po 2 dniach ale tydzien musze czekac na lekarza az je zinterpretuje bo przyjmuje tylko raz w tygodniu;(
Marchewka84
Witajcie. Ja na badaniach prenatalnych byłam tydzień temu. Był to 12tydz. +1. W tym samym dniu po badaniu usg miałam pobierana krew na test pappa. Po usg Pan doktor powiedział ze wszystko ok Natomuast dziś poczta przyszły wyniki opisowe z usg i pappa. W uwagach napisane ze wynik wspólny czyli usg plus pappa mieści się w przedziale ryzyka niskiego (prawidłowy). W związku z tym nie ma wskazań medycznych do konsultacji genetycznej. Aha i podczas badania pan doktor powiedział ze będzie dziewczynka. zobaczymy czy się potwierdzi na kolejnym usg.
Malami1303
SuperWitajcie. Ja na badaniach prenatalnych byłam tydzień temu. Był to 12tydz. +1. W tym samym dniu po badaniu usg miałam pobierana krew na test pappa. Po usg Pan doktor powiedział ze wszystko ok Natomuast dziś poczta przyszły wyniki opisowe z usg i pappa. W uwagach napisane ze wynik wspólny czyli usg plus pappa mieści się w przedziale ryzyka niskiego (prawidłowy). W związku z tym nie ma wskazań medycznych do konsultacji genetycznej. Aha i podczas badania pan doktor powiedział ze będzie dziewczynka. zobaczymy czy się potwierdzi na kolejnym usg.
marta021993
Super. Zazdroszczę, że juz po. Ja będę sie umawiać z moim ginem na konkretny termin we wtorek na wizycie.Witajcie. Ja na badaniach prenatalnych byłam tydzień temu. Był to 12tydz. +1. W tym samym dniu po badaniu usg miałam pobierana krew na test pappa. Po usg Pan doktor powiedział ze wszystko ok Natomuast dziś poczta przyszły wyniki opisowe z usg i pappa. W uwagach napisane ze wynik wspólny czyli usg plus pappa mieści się w przedziale ryzyka niskiego (prawidłowy). W związku z tym nie ma wskazań medycznych do konsultacji genetycznej. Aha i podczas badania pan doktor powiedział ze będzie dziewczynka. zobaczymy czy się potwierdzi na kolejnym usg.
Buba88
Super wieściWitajcie. Ja na badaniach prenatalnych byłam tydzień temu. Był to 12tydz. +1. W tym samym dniu po badaniu usg miałam pobierana krew na test pappa. Po usg Pan doktor powiedział ze wszystko ok Natomuast dziś poczta przyszły wyniki opisowe z usg i pappa. W uwagach napisane ze wynik wspólny czyli usg plus pappa mieści się w przedziale ryzyka niskiego (prawidłowy). W związku z tym nie ma wskazań medycznych do konsultacji genetycznej. Aha i podczas badania pan doktor powiedział ze będzie dziewczynka. zobaczymy czy się potwierdzi na kolejnym usg.
Koteczka01
Byłam dziś na usg prenatalnym w szpitalu. Było godzinne opóźnienie. Zestresowałam się, bo jakaś kobieta przede mną wyszła z gabinetu z płaczem. Ale na moim usg wszystko było dobrze Dziecko zdrowe i jak jak na poprzednich dwóch usg starsze o 2 dni od terminu z @. Czyli wg usg było dziś 13t 1d, termin mam na wyniku napisany na 31.12.2019 (ale będę mieć wystrzałowego Sylwestra). Dziecko ma 70,9 mm, widziałam rączki i nóżki. Lekarka powiedziała, że jej zdaniem to chłopiec, co by się zgadzało z wynikiem NIFTY. Pobrali mi jeszcze krew na pappa i jeszcze miałam możliwość zapisania się do jakiegoś programu badań łożyska i na to też pobrali mi krew. Wyniki za 2 tygodnie.
Balbinka30
Dziewczyny a czy wyszły u którejś z Was liczne bakterie w moczu i podwyzszone pH? Odebrałam właśnie wyniki i nie wiem czy panikować czy lekach na wizytę? (Wizyta za tydzień)
reklama
Ja też miałam liczne bakterie w moczu ,lekarz kazał zrobić posiew moczu i wynik ujemny. Okazało się że mocz poprostu był źle pobranyDziewczyny a czy wyszły u którejś z Was liczne bakterie w moczu i podwyzszone pH? Odebrałam właśnie wyniki i nie wiem czy panikować czy lekach na wizytę? (Wizyta za tydzień)