reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
I jak zareagowała? Ja to jeszcze nie mam żadnego papierka że jestem w ciąży więc na razie nic nie powiedziałam
Musiała jakoś to przetrawić, chociaż ciągle brakuje pracowników, tym bardziej ze pracuje w dużym sklepie ze spożywką i nie tylko. A takie informacje najlepiej od razu mowić bo to zmiana grafiku i tak dalej.

Ja pracuje w przedszkolu powiedziałam tydzień temu. Ucieszyła sie bardzo aż byłam w szoku. Ale wspólnie ustaliliśmy że będę do końca lipca pracować.
Teraz mam 10+3 mam grupę 5 cio latków. Ale czuję się dobrze to po co mam iść odrazu na l4. W sumie mogłabym pracować do konca ale syn od września do 1 waszej klasy i chciałabym vyc przy nim.

reklama
Ja też mam grupę 5 latków ale mam dwóch chłopców z nadpobudliwością. Już że dwa razy z rozpędu wyjechali mi w brzuch. Trochę się boję tego najbardziej. I narzeczony panikuje bo mówi że tam choroby różne itp.
Ja pracuje w przedszkolu powiedziałam tydzień temu. Ucieszyła sie bardzo aż byłam w szoku. Ale wspólnie ustaliliśmy że będę do końca lipca pracować.
Teraz mam 10+3 mam grupę 5 cio latków. Ale czuję się dobrze to po co mam iść odrazu na l4. W sumie mogłabym pracować do konca ale syn od września do 1 waszej klasy i chciałabym vyc przy nim.

Do góry