reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Dzień dobry, witam nowe mamusie :)

Ja dziś jadę na komunię więc cały dzień mi pewnie szybko zleci, A jutro na 19 mam wizytę której nie mogę się doczekać A zarazem się jej boje ....

Miłej i spokojnej niedzieli.

Na ból głowy-dużo wody i sen też nie biorę tabletek.
Ja w listopadzie skończę 35 lat.

wychodzi na to ze jestem najstarsza w tym gronie :p

A czy może ktoś coś wie na ten temat: czytałam gdzieś, ze niski progesteron = niski przyrost beta hcg. Było tez napisane, ze kobiety z niskim progesteronem omijają mdłości i nie wymiotują.

reklama
Dziewczyny czy wy też jesteście wieczorami wzdęte, do tego jeszcze zaparcia dochodzą
Ja to mam brzuch jak na 6 miesiąc ;) w żadnej ciąży tak nie miałam i wręcz nie mogłam doczekać się brzuszka ,a teraz...
Witajcie laseczki. Wiadomość sprzed 2h. Przede mną badania,lekarz,beta itp.
Ale chyba juz moge sie zapisac do Was. Termin wylicza mi bella na 20.01Zobacz załącznik 974348

Gratuluję piękne kreseczki :D

Imieninki minęły piniata rozwalona :p My jemy dalej torty hihi i tone cukierków :p
Czuję się jako tako ,czyli ok :p . Senność ,zmęczenie jest większe niż normalnie. Najgorszy objaw to moje humorki ,płaczliwość i nerwus ze mnie. Moi już wyczuli i obchodzą się ze mną jak z jajkiem :D heh.
Tak czytam i chyba tylko ja bety nie robię ,czekam na wizytę.. we wcześniejszych też nie robiłam.
Też to troszkę przez odległość ,nie mam łatwego dojazdu na bete,ale też jakoś parcia nie mam :p.
Jeszcze 4 dni do wizyty ,jakoś to zlatuje nawet.
Miłego dnia życzę ;)

Do góry