reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Może spróbuj umówić się w najbliższym czasie na usg i wtedy zobaczysz czy wszystko ok. A robiłaś obydwa wyniki w tym samym laboratorium?
Po co badasz bete przy wartościach takich ? To bez sensu, nie ma już żadnej wartości diagnostycznej. Spokojnie,
Bo na tym etapie beta mocno zwalnia. I mnie tez niski przyrost.

reklama
Byłam zbadać, bo w ndz plamilam i pojechałam do szpitala, lekarz kazał sprawdzić betę po kilku dniach. Mam nadzieje, ze macie racje

Dziewczyny A ja mam pytanie do Was, czy bolą Was piersi tak jak na samym początku czy już mniej? U mnie tak jakby zrobiły się "miekkie" mniej bolą...bólu podbrzusza nie mam w ogóle i przez to mnie dziwne myśli nachodzą:(

Dziewczyny A ja mam pytanie do Was, czy bolą Was piersi tak jak na samym początku czy już mniej? U mnie tak jakby zrobiły się "miekkie" mniej bolą...bólu podbrzusza nie mam w ogóle i przez to mnie dziwne myśli nachodzą:(
U mnie raz bardziej bolą, a raz tak jak mówisz - są miękkie i prawie nie bolą. Tak samo jak ty się martwiłam jak mi nudności się zmniejszyły, ale potem okazało się, że wszystko jest ok i znów wróciły :) Więc nie martw się na zapas:)

Ja mam 33 lata i czuję się od 2 tygodni jakbym była ciężko chora...i niech mi ktoś powie, że ciąża to nie choroba...albo mdłości, albo wymioty, albo ból żołądka, albo zmęczenie, albo dyszę jak stara lokomotywa...albo wszystko na raz...
cosmolady może jeśli masz taką możliwość to poleż trochę i odpocznij to może ból się zmniejszy i może z tymi krwawieniami też sie polepszy...może organizm dale Tobie sygnał, że jesteś przemęczona.
A weź umyj podłogę! Dramat 7t a ja się czuje jakbym była w 7m podczas mycia podłóg :p

reklama
Do góry