Karola1322
Fanka BB :)
Bedze dobrze ... Ja mam na 21 i niewiem czy nie pujde na zwolnienie... Ja chodziłam prywatnie w pierwszej nie mam ani jednego zdjęcia z usg tylko na tel zrobiłam z kartki co byłam na planetarnych w 13 tygodniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam jak chodziłam prywatnie z każdego. Ja chcę pracować do konca czerwca. Jestem nauczycielem chce zamknąć rok.Bedze dobrze ... Ja mam na 21 i niewiem czy nie pujde na zwolnienie... Ja chodziłam prywatnie w pierwszej nie mam ani jednego zdjęcia z usg tylko na tel zrobiłam z kartki co byłam na planetarnych w 13 tygodniu
Tez myślałam zeby przynajmniej do końca czerwca pracować. Pracuje w banku, wiec w sumie ciężko nie mam, ale są czasem stresujące sytuacjeJa miałam jak chodziłam prywatnie z każdego. Ja chcę pracować do konca czerwca. Jestem nauczycielem chce zamknąć rok.
Ja mam 21 na 18.30 a Ty?
Kochana! Jak Ty w banku pracujesz to idź już, bo to „czasem” to jest cztery razy dziennie z doświadczenia wiem, że klienci w banku potrafią myć mega mili dla doradcy/kasjera..Tez myślałam zeby przynajmniej do końca czerwca pracować. Pracuje w banku, wiec w sumie ciężko nie mam, ale są czasem stresujące sytuacje
Dzieci też ha ha czasami jest ciężko. Ja jestem nauczycielem 5 latkówKochana! Jak Ty w banku pracujesz to idź już, bo to „czasem” to jest cztery razy dziennie z doświadczenia wiem, że klienci w banku potrafią myć mega mili dla doradcy/kasjera..
Ok, tu sytuacje są cztery w ciągu jednej minutyDzieci też ha ha czasami jest ciężko. Ja jestem nauczycielem 5 latków
Haha nie jest tak źle, mój oddział akurat jest bardzo specyficzny, pracownicy innych oddziałów marzą zeby u nas pracować Zdecydowanie więcej zabawnych sytuacji niż tych stresowych a zwolnienia chyba bym i tak nie dostała na razie, skoro nie widać jeszcze zarodka.Kochana! Jak Ty w banku pracujesz to idź już, bo to „czasem” to jest cztery razy dziennie z doświadczenia wiem, że klienci w banku potrafią myć mega mili dla doradcy/kasjera..