mohaaa
Fanka BB :)
Po co my w ogóle wstajemy z łóżekHaha ja dzisiaj wstałam o 6 a przed 10 poszłam ma drzemkę [emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po co my w ogóle wstajemy z łóżekHaha ja dzisiaj wstałam o 6 a przed 10 poszłam ma drzemkę [emoji1787]
Mam wynik bety - 817,70
Dzisiaj jadę na drugie pobranie
Ja cały czas jem cos... Posprzątalam odpoczełam i znów głodna czas na czwarty posiłek
Daj znać koniecznie po wizycie u lekarza. A sprawdzałaś betę?
Naprawdę bardzo mi przykro prawie dwa miesiące temu też przeszłam przez ciążę biochemicznąNiestety na usg pęcherzyka nie było widać, w całym tym nieszczęściu tyle dobrego że to nie ciąża pozamaciczna bo beta spada, dziś było koło 80.
Naprawdę bardzo mi przykro prawie dwa miesiące temu też przeszłam przez ciążę biochemiczną
Nie zdążyłam dostać normalnego okresu po poronieniu a 3 tygodnie po tym jak zaczęłam plamić już miałam owulację. Właśnie podobno po poronieniu samoistnym najłatwiej zajść w ciążę od razu. Tak więc trzymam kciuki i uda się następnym razem.Ale to wspaniale że od razu udało Ci się po tym zajsc lekarz mi powiedział że od razu próbujemy dalej, bo jeśli się pierwsze iui udało to mam latwosc zajścia. W ciagu kilku dni powinnam mieć @ i zaczynamy od nowa obserwować cykl i stymulować