reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

W którym tyg zaczyna się rzyganko? :D pewnie zależy od kobiety?
PS. Tak, wiem, ze nie każda rzyga :)

reklama
Mnie brzuch bolał w pierwszej ciąży jakieś dwa tygodnie jak na okres bolał.. Teraz mnie nie boli oprócz piersi i tego że dużo jem.
A mnie właśnie nie bolal w pierwszej ciąży nic mi nie było. A teraz chwilami mnie mdli. Na nic nie mam ochoty taka bez życia jestem. Wszystko mnie wkurza

W pierwszej ciąży nie miałam mdłości ani nie wymiotowalam.

Bierzecie jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego

A mnie właśnie nie bolal w pierwszej ciąży nic mi nie było. A teraz chwilami mnie mdli. Na nic nie mam ochoty taka bez życia jestem. Wszystko mnie wkurza

W pierwszej ciąży nie miałam mdłości ani nie wymiotowalam.

Bierzecie jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego
Ja obecnie biorę Femibion 1, wcześniej przed zajściem brałam Mullers mama. Wczoraj dopiero wyczytałam, że ten Femibion nie jestctak cudowny i wspaniały w swym składzie jak pan farmaceuta zachwalał..
znalazłam bardzo fajne zestawienie supli dla kobiet w ciąży, stworzone przez farmaceutę. Myśle o zakupie Omega med optima forte. Cena trochę powala na kolana ale wiadomo, każdy pieniążek się wyda by było wszystko dobrze ;)

968723

Jeszcze bym dopisała śpi na stojąco, śpi na siedząco, śpi gdzie popadnie :p

Ja obecnie biorę Femibion 1, wcześniej przed zajściem brałam Mullers mama. Wczoraj dopiero wyczytałam, że ten Femibion nie jestctak cudowny i wspaniały w swym składzie jak pan farmaceuta zachwalał..
znalazłam bardzo fajne zestawienie supli dla kobiet w ciąży, stworzone przez farmaceutę. Myśle o zakupie Omega med optima forte. Cena trochę powala na kolana ale wiadomo, każdy pieniążek się wyda by było wszystko dobrze ;)
Czytałam o nich mają super skład ginekolog na jednej ze stron je poleca. Ale właśnie cena masakra

Czytałam o nich mają super skład ginekolog na jednej ze stron je poleca. Ale właśnie cena masakra
Tak, ma wszystko co potrzeba a nawet ciut więcej ;) ceny w necie wahają się między 60 a 70 pln. Pewnie w aptece będzie drożej.. ten Femibion czy mullers mama to koszt 45-50 pln. Chyba lepiej już jest wydać te 65 pln i mieć wszystko co jest niezbędne. Z tego co widzę to dobry jest jeszcze Composita mama DHA. I koszt ok 45 pln.

Też wczoraj przeglądałam to zestawienie Pana Tabletki póki co biorę zwykły Folik plus wit.D w kropelkach.

Ja się właśnie się obudziłam po 2h drzemce :p to nic, ze wstałam dziś o 9:30, jak po 13 byłam znów zmęczona

reklama
Do góry