Funia90
Fanka BB :)
@Kejka dlatego moj schiz siega zenitu i slatek nie jadam teraz[emoji4]a bardziej sie nie zaglebiam[emoji39]no i raczej mamy kilka "swoich" miejsc co oczywiscie nie wyklucza ,ze moge cos zlapac ,tylko z drugiej strony nie bede az tak przesadzac[emoji4]w niedziele obiadek na miescie musi byc[emoji16]
@Paskudztwo hmm chyba powinnas jednak jesc,niedozywienia dzieci wewnatrzmaciczne zdarzaja sie bardzo rzadko wiec jelsi juz ucierpisz na tym Ty..twoje zeby,skora ,wlosy ,narzady...wydaje mi sie ,ze to nie za dobre podejscie:/
@dreamscometrue ja mam refundowany clexane ,place 36 zl za 10szt,normalnie 140 a neoparin moge kupic za 3.20 za 10 szt ale moj lekarz bardziej sklania sie do clexane,choc to podobno to samo.
Wczoraj badalam krzepliwosc,chyba jest w porzadku[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Paskudztwo hmm chyba powinnas jednak jesc,niedozywienia dzieci wewnatrzmaciczne zdarzaja sie bardzo rzadko wiec jelsi juz ucierpisz na tym Ty..twoje zeby,skora ,wlosy ,narzady...wydaje mi sie ,ze to nie za dobre podejscie:/
@dreamscometrue ja mam refundowany clexane ,place 36 zl za 10szt,normalnie 140 a neoparin moge kupic za 3.20 za 10 szt ale moj lekarz bardziej sklania sie do clexane,choc to podobno to samo.
Wczoraj badalam krzepliwosc,chyba jest w porzadku[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom