Funia90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo Cię chcialam zapytac ... ja od jakiegos czasu kupuje neoparin bo jest refundowany...ale nie mowilam o tym mojej lekarce
@Mia91 @Paskudztwo witajcie[emoji4]
Ja nie jadam dla bezpieczenstwa wedzonych ryb,choc smaka mam
Kokon zamierzam kupic,a poduszka ciazowa bedzie sluzyla do karmienia
Ja bardzo dbam zeby nie zarazic sie toxo ale co z tego jak jadam tez w knajpach,ostatnio to do mnie doszlo:/ ehhh takze nie mysle o tym
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ojej.... ja chyba bym nie zjadla [emoji1]Ostatnio w hotelu jadłam pieczone pieczarki (w całości), i jak im się przyjrzałam to nie mogłam rozgryźć czy mają na sobie pieprz czy z gówna nie domyte... niby gotowane, ale nie zjadłam do końca.
Jedzenie w knajpach w ciąży jest mało przyjemne, zwłaszcza sałatek, które tak lubię...
To chyba nie jest za bardzo zdrowe .Dla mnie ogólnie jadanie w ciąży nie jest przyjemne. Bardzo mało jem. Na razie przytyłam tylko 2kg i zdarza się prawie nie jem kilka dni i znowu chudnę. Po prostu nie mam ochoty na nic do jedzenia.
Napisane na G7-L01 w aplikacji Forum BabyBoom