@Katarina91 obejrzyj sobie jeszcze wnętrza Mutsy i przylepce w środku w gondoli koniecznie
reklama
Funia90
Fanka BB :)
@Katarina91 jak milo Cie tu widziec...szkoda ,ze wczesniej sie nie odezwalas,mialam Ci kiedys proponowac,ale myslalam ,ze nie chcesz[emoji4]
Dziewczyny ja wybralam quinny mood i on tez ma bardzo mala gondole ,ale przeciez dziecko 4-6 miesiecy przesiada sie do spacerowki[emoji4]
@Veronique cybex ktory wybralas jest piekny[emoji5]a jak on sie sprawdza na roznych terenach?orientujesz sie?
Dobra lece przeczytac watek zamkniety hehe,do zoba tam pewnie gdzies za godzine[emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny ja wybralam quinny mood i on tez ma bardzo mala gondole ,ale przeciez dziecko 4-6 miesiecy przesiada sie do spacerowki[emoji4]
@Veronique cybex ktory wybralas jest piekny[emoji5]a jak on sie sprawdza na roznych terenach?orientujesz sie?
Dobra lece przeczytac watek zamkniety hehe,do zoba tam pewnie gdzies za godzine[emoji23]
@Katarina91 jak milo Cie tu widziec...szkoda ,ze wczesniej sie nie odezwalas,mialam Ci kiedys proponowac,ale myslalam ,ze nie chcesz[emoji4]
Jeździłam tylko po sklepie i przed na dwóch typach kółek, miejskich i terenowych, ale wiadomo że w prawdziwym terenie to zupełnie inaczej. Oczywiście Pan sprzedawca opowiadal o amortyzacji co i jak, ale już nic z tego nie pamiętam...
Lovi23
A jak się nazywa ? [emoji6]A ja mam zwyczajny wózek [emoji6]
---24tc---
Fajny. Mój gust.
Adamex PajeroA jak się nazywa ? [emoji6]
Fajny. Mój gust.
---24tc---
Lovi23
Tak myślałam, że jest to Adamex Ale nie byłam pewna w 100%, wkoncu te wózki są wszystkie podobne do siebie.Adamex Pajero
---24tc---
Mi ostatnio spodobał się też Adamex Barletta i jego też biorę pod uwagę [emoji6]
@Lovi23 śliczne są, mają takie fajne gondole.Adamex Pajero
---24tc---
Katarina91
A ja sie pochwale kocykiem dla synka polecam, super jakość [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
michasia30
A ja sie pochwale kocykiem dla synka polecam, super jakość [emoji4]
Śliczny [emoji6]
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel