Dobry wieczór
Mąż wyjechał wiec ogarnęła mnie czarna rozpacz.
Szkoła już sprowadza mnie na ziemie i chyba dopiero teraz dostrzegam trud rodzicielstwa, tak mnie przynajmniej dziś naszło na refleksje ile czasu poświęcili mi rodzice, a jak niewiele ja go miałam dla młodego kiedy pracowałam i bardzo cieszę się, że jestem na wolnym
mój twierdzi, że przesadzam i nigdy nie byli zaniedbani, ale ... Ja to widze jakoś inaczej teraz.
W ogóle widzę, ze w tej żeńskiej ciąży taka miękka cipka się zrobiłam heh
mam nadzieję, że po wszystkim testosteron wroci na właściwy poziom
Z maruderow pobolewa mnie coś w boku/biodrze takie przeszywajace kłócie, nieprzyjemne.
Dwa razy na poczcie w kosmicznej kolejce. .. Nikt nie puścił, a mnie głupio było sie odezwać i tak czekałam grzecznie i pokornie :/
Ktoś pisał o laktacji, ja tryskałam jak fontanna juz w szpitalu, wiec kilka wkladek awarynie mozna zabrać, nie zajma duzo miejsca a w razie czego beda.
Gaci wtedy u mnie nie mozna bylo, ale jak tu chodzić? ! Oczywiście, że mialam jedynie do wizyty ściągałam zanim lekarz wpadł
....
Dziękuję za posty o fotelikach - screny podesłałam mojemu, żeby sie zaznajomił z tematem i zdecydował
@Mooms widziałam w kalendarzu-córcia bedzie Liliana?? U mnie tak samo jeśli nic nie ulegnie zmianie to.... Chyba doszlismi do porozumienia