Parkolka
Fanka BB :)
Może się wszystkie w Madurowiczu spotkamyJa mieszkam na Bałutach i tez chce rodzic w Madurowiczu ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może się wszystkie w Madurowiczu spotkamyJa mieszkam na Bałutach i tez chce rodzic w Madurowiczu ;-)
A dowiadywałaś się już jak to jest z tym "zwiedzaniem" porodówki w Madurowiczu?Mieszkam na Widzewie, a Ty? Jeśli chodzi o poród to szpital Madurowicza albo Rydygiera, ale planuje jeszcze odwiedzić sale porodowe. Chyba wybiorę Madurowicza z uwagi na dobry sprzęt w przypadku komplikacji. Wiem że Matka Polka jest pod tym względem najlepsza, ale jakoś wszyscy mi ten szpital odradzaja A Ty na który chcesz się zdecydować?
Cześć, u nas też MikołajCześć będzie prawdopodobnie Mikołaj
Mój tez.Mój lekarz od prenatalnych jest na liście
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Póki co wiem, ze trzeba zadzwonić i się umówić, ale nawet po umówieniu nie ma 100% pewności ze nie będzie w tym czasie porodu. Chce ten temat ogarnąć w najbliższym czasie to dam znać jak się dowiem więcejA dowiadywałaś się już jak to jest z tym "zwiedzaniem" porodówki w Madurowiczu?
I mójMój tez.
Kurczę jeszcze nie widziałam, to muszę się zaopatrzyćW rossmanie pojawiły się też water wipes, 99% wody, reszta ekstrakt z pestek grejpfruta, najtańsze nie są ale skład fajny.
Witaj, zapraszam do naszego kalendarza [emoji6] Link do: Kalendarz Styczniowki2018Cześć :-) moge dolaczyc do styczniowych mam? Mam na imię Iza i jestem z Łodzi. Termin porodu mam na 13 stycznia - bedzie chłopiec. Polowkowe miałam 29.08, a kolejna wizyta 12.09. Narazie wszystko bez komplikacji, dlatego nadal pracuję. Od 12.09 planuje zwolnienie na mały odpoczynek i przemyslenie co należy kupić, gdyz to moj pierwszy potomek[emoji5]
Pozdrawiam