malinka1000
Fanka BB :)
ja bym z checia zmienila gin ale u mnie w miescie wszyscy sa tacy a za wizyte place 120 zl! na pewno powiem bo mam już schizy, wyobraznia działa na maksa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie znajoma po 40 minutach, ale najwyzej będę błagać żeby wpisali na 00:01Hahha uwazaj. Ja urodzilam po 15 minutach [emoji23][emoji23][emoji23]
I nie strasz, bo ja mam min 20-30 min do szpitala [emoji23]Hahha uwazaj. Ja urodzilam po 15 minutach [emoji23][emoji23][emoji23]
O masakra i to prywatnie jeszcze? Dramatja bym z checia zmienila gin ale u mnie w miescie wszyscy sa tacy a za wizyte place 120 zl! na pewno powiem bo mam już schizy, wyobraznia działa na maksa.
wiem ale jutro nie odpuszczę.O masakra i to prywatnie jeszcze? Dramat
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja liczę na to, że mi wody odejdą najpierw, wtedy już z marszu przyjmuja, więc zamierzam jechać. Tym bardziej, że z córką byłam gbs + więc pewnie i teraz tak będzie, to muszą zdarzyć mi antybiotyk podaćHahha nie ma co straszyc tylko liczyc na taki 15 minutowy porod, oczywiscie po przekrocze iu progu szpitala [emoji23]. Ja mam tez ok. 30 minit do szpitala wiec moze byc ciekawie! A nie zamierzam za szybko jechac heheh