reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Mój M ma jazdę na punkcie domowego i konkretnego jedzenia. Fast foodów nie lubimy oboje, czasem zdarzy nam się zjeść pizzę. Mnie nawet żarcie w restauracji ciężko wchodzi. Wolę wiedzieć co jem. A teraz jem tak małe porcje, że jedzenie poza domem nie ma sensu.

@dreamscometrue jak było na przed-rocznicowej kolacji? [emoji846]
my zawsze na obiad chodzimy jak już mamy gdzieś wyjść bo się doczekać nie możemy :D bardzo fajnie, obżarliśmy się jak mopsy :D

reklama
Młody chwilowo lepiej, nawet zjaadl lekkie sniadanko. Dzisiaj mialam msze za.moich rodziców i dziadkow bo rocznica smierci babci ale po takiej nocy nie dalam rady na 8 isc. W dodatku bez zmian wszystkie miesnie mnie bolą.
Ja wizyty u gin mam co 3 tyg. Od 1.pazdz planuje juz zwolnienie. Myslalam ze dam rade do końca października ale nie dam. Wykańcza mnie tempo pracy, jej nawał, i siedzenie 8 godz przed komputerem. Gdy wracalam do domu bardzo czulam podbrzusze. To i tak gin krzywo na mnie patrzyla juz podczas piatkowej wizyty gdy odmowolam L4. Ale mam dziewczynę którą musze jeszcze poduczyc.

Dziewczyny jakie kupujecie spiworki do spania do lozeczka? Ja tak przegladam, przegladam... koniecznie musi być taki "na ramiaczkach " [emoji16]?
Mało on mi się podoba... sama nie wiem...

Dziewczyny jakie kupujecie spiworki do spania do lozeczka? Ja tak przegladam, przegladam... koniecznie musi być taki "na ramiaczkach " [emoji16]?
Może nie są za urodziwe, ale są naprawdę wygodne w użyciu, ja używałam przy córce bardzo długo, bo ona się spod każdej kołdry rozkopywala.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Widze ze u od rana rozmowy :-)
U nas ciezka noc, mlody zlapal wirusa i wymiotowal pol nocy. Zobaczymy jak bedzie przez dzien.
Marta bardzo fajny ten wozek.
Mamaincognito masz racje z tym ciężarem wozka. Ja na swoj klełam jak mialam go po schodach wniesc. Jak tylko bedzie musiala go wnosic to musi byc lekki! Moj super ale z 13 kg wazyl. Model z przed.7 lat tako jumper gt. Spacerówki uzywalismy do 2rz bo K lubil jeździc.
u Nas z piątku na sobote Mały wymiotował, brak goraczki nad ranem biegunka ale od tamtej pory spokoj, ale tez nerwy były bo jak co jelitowki nie znosze.

reklama
Ja takiego w końcu nie kupuję. Myślę sobie, że mi by się w tym źle spało i nie umiem się przekonać [emoji4] rożek a potem pościel.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry