reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Wiesz co jak się rejestrowalam to tam było wymienione sporo urzędów, bo UM skarbowy itd i że można przez internet zgłosi nawet Urodzenie dziecka czy inne rzeczy. Muszę siąść wieczorem i to rozgryzc bo muszę zmienić adres do korespondencji w UM i zobaczymy czy tak się da bo.do.urzedu idę już trzy lata :D
To ja tez musze zajzec. Bo pomimo ze mieszkamy w Niemczech chce zarejestrowac dziecko w Polsce tez :-)

reklama
Juz po połówkowym, i okazało się że to pół kilo chłopa! Wszystko w porządku, z dzidzią i ze mną :)
Teraz tylko proszę o pomoc w znalezieniu imienia
54966d8ebd988.jpg.html
, bo wstępnie to była Laura :D
Trzeci chłopiec :D
097fbc637f81d.jpg.html

Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 54966d8ebd988.jpg
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 097fbc637f81d.jpg

Heh moja córka urodzona niby w normalnej wadze, a na rok miała 8 kg, 10 kg przekroczyła jak miała 1.5 roku, teraz ma 26 miesięcy i waży 11.5 kg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Juz po połówkowym, i okazało się że to pół kilo chłopa! Wszystko w porządku, z dzidzią i ze mną :)
Teraz tylko proszę o pomoc w znalezieniu imienia
54966d8ebd988.jpg.html
, bo wstępnie to była Laura :D
Trzeci chłopiec :D
097fbc637f81d.jpg.html

Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 54966d8ebd988.jpg
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 097fbc637f81d.jpg
Ale pipek! Czadowe zdjęcie [emoji4] U nas miał być chłopiec Aleksander albo Kornel, a będzie dziewusia. Te nasze maleństwa potrafią płatać figle. Ważne, że badania wyszły dobrze [emoji8] Gratuluacje[emoji4][emoji8]

reklama
Do góry