Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez się martwilam ale w końcu to wszystko się rozciąga, dzidzia rośnie i wydaje mi się, że możemy to odczuwać. Gin mi powiedziała, że takie klucia nie są niepokojące. Najgorsze, że jak się jest w pierwszej ciąży to nigdy nie wiadomo co jest normalne a co nie. I człowiek się zastanawia. Ja juz jak mam duze wątpliwości to dzwonię do gin.
dreams ja podobnie jak w pierwszej ciąży poszlam do gin to uslyszalam ze pęcherzyk jest ale trzeba poczekać 2 tyg aby przekonać się czy ciaza jest zywa. przezylam tez szok! bo był wtedy już 6 tydz!Oj tutaj zgodzę się z tym serduszkiem, w pierwszej ciąży serduszko pojawiło się u mojej córki dopiero w 10 tc od OM. Jak byłam w 8 tc był pusty pęcherzyk, lekarz dał nam jeszcze 10 dni, a jak nie to wtedy skierowanie na czyszczenie i dopiero po tych 10 dniach pojawiło się serduszko.
masz tak jak ja tez marze aby to był już 28 tydz, wtedy lekarze już Dzieciaczki ratuja.....a najlepiej 34 tydz.@Funia90 dzięki. No nic walczymy dalej, chciałabym żeby chociaż 28tc już był...No idę teraz do niego właśnie na wizytę, zobaczymy
ja biore magvit b6 , sprawdzalam magne b6 ma ten sam skład .Pewnie tak. Dobrze, ze nie jestem w jakiejś podbramkowej sytuacji, odpukać... Bo tu u mnie nie ma alternatywy. Junior mnie kopie jak szalony. Wiec ta cala akcja to pewnie rosnace dziecko, ale jak sie za dużo czyta to zaczyna się świrować. Jaki magnez dla Ciężarnych polecacie?
kinga to moja 3 ciaza a ja tez nic nie wiem bo kazda inna.Ja tez się martwilam ale w końcu to wszystko się rozciąga, dzidzia rośnie i wydaje mi się, że możemy to odczuwać. Gin mi powiedziała, że takie klucia nie są niepokojące. Najgorsze, że jak się jest w pierwszej ciąży to nigdy nie wiadomo co jest normalne a co nie. I człowiek się zastanawia. Ja juz jak mam duze wątpliwości to dzwonię do gin.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam wizyte w poniedziałek po 4 tygodniach jestem zestresowana przerazona bo mam klucia bole w pachwinach i w podbrzuszu oraz co jakiś czas brzuszek twardnieje, nie często ale jednak i mój pierdolec siega zenitu. powiem gin ze najdłużej na wizyte teraz bede czekac 3 tyg bo osiwieć można. zresztą bardzo się boje o swojego Babelka...Ja czekam do 19, od 21 sierpnia i już piersolca dostaje