reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dzięki dziewczyny za pocieszenie[emoji6] wiem wiem narazie nic złego się nie dzieje, martwię się na zapas. Z jednej strony wkurzam się, że tyle musimy przejść. Z drugiej wiem co przechodzą inni i codziennie dziękuję, że nam się od razu udało, a nie czekaliśmy latami z tym in vitro...

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dream o tą plamke na serduszku się martwisz? Mojej siostry córcia miała do porodu plamka zniknęła i jest wszystko ok :)

reklama
Ja jestem totalnie nie w humorze. Młodsza chora, biedna męczy się i to chyba ja ją zarazilam, tzn nawet nie chyba tylko na pewno. Dobija to człowieka. Staram się ogarnąć ta dietę cukrzycowa gdzie narazie ciężko to idzie a na dodatek jeszcze muszę brać pod uwagę niedoczynność. Mieszanka po całości. Dobrze ze to moje kochanie stwierdziło że jak ja przechodzę na dietę to ontez, będzie jadł to co ja :)

Dziewczyny które są już po połówkowych ale Wam zazdroszczę . Ja dopiero 11 września:(.
Mam pytanie do dziewczyn,które były na wizycie również u innego lekarza niż prowadzący , czy on wpisywał coś w kartę ciazy,co mówiliście,ze chcecie się skonsultować? Ja dzisiaj idę do innego lekarza i nie wiem jak się zachować.
Co do wyprawki to nie mam jeszcze nic kompletnie,u nas nawet imię jeszcze nie wybrane. Na razie oglądam tylko wózki i zastanawiam się nad Mima Xari albo Mutsy a Wy macie swoje typy?
W karcie ciąży nic nie wpisywał. Ja od niego dostałam podsumowanie na kilka kartek A4 sprawozdanie takie z badania i płytkę

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Marta u nas gorączki nie ma, a zazwyczaj było tak że byłam pewna że to już zapalenie oskrzeli a lekarz osłuchał i czysty.
Co do niedoczynności u mnie ft4 też zaczyna na to wskazywać. Zobaczę za mc. Wysłałam wyniki gin i mówiła że są dobre i ten niski cukier też. Ale na grpie tarczycowej na fb dziewczyny piszą żeby jeść małe posiłki a częsciej i dużo białka bo to cukier który wolno się uwalnia. A owoce tylko rano.

reklama
Do góry