G
gość 5
Gość
Pokaże jak wyschną bo teraz wirują w pralcePokaż pokaż [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokaże jak wyschną bo teraz wirują w pralcePokaż pokaż [emoji3]
Jest bułka tarta kukurydziana, nie wiem czy zawiera gluten.a ktoś ma pomysł jak przygotować schabowego bez glutenu?!
a ryz nie ma glutenu?! wow musze poczytac bo zielona jestem ja glownie z ryzem jem. ale dzisiaj zjadlam sama z chlebkiem waza z pasta z tofu
Jest bułka tarta kukurydziana, nie wiem czy zawiera gluten.
Kochana w ciąży bez aplikatora tak jest bezpieczniej, tak ginekolodzy zalecają...ekhm paluszkiem
Nie musisz używać aplikatora. Spokojnie można palcem. Nawet chyba na ulotce jest napisane albo gdzieś to czytałam że w ciąży kiedy wszystko tam jest przekrwione można palcem. Ważne żebyś po aplikacji polezala, ale z tym chyba nie będzie problemu. Wszystko będzie dobrze
Prawda? Coś dużyja wczoraj walczyłam tez lekko zdziwiłam się jak zobaczyłam aplikator
A ja aplikatorem już miesiąc! Palcem ciężko mi sięgnąć
A jak jest z kochaniem się, bo moja Pani doktor nic nie mówiła na ten temat??
Dzisiaj dokładnie 20+2
@Veronique bardzo ci współczuję Dbaj o siebie. Trzymam kciuki i życzę szybkiej poprawy!
Biorę trzy razy dziennie od 6 tygodnia, chyba że wymiotuję. I magne b6 biorę.Nospy nie bierzesz na te twardnienia brzucha ?
Ja biorę nospe 2×1 i twardnienia brzucha mam sporadycznie
Tak, poleciałam do łazienki nie czytając treści, tylko oglądałam obrazki :\Ponoć w ciąży nie powinno się aplikowac luteiny tym aplikatorem, no nie wiem
W płatkach corn flakes albo mące kukurydzianej lub sloneczniku. Palce lizaća ktoś ma pomysł jak przygotować schabowego bez glutenu?!