reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Ha! przypomniało mi się właśnie że urodziłam córkę :)
MilkyWay moja szwagierka do 9-10 mca chustowała córkę i baaardzo poleca. Ja osobiście tego nie robiłam ale zastanawiam się nad tym.

Witajcie,ja tez mam bóle brzucha a do tego twardnienie, lekarz kazał więcej leżeć u przyjmować magnez. Czy któraś z Was bierze jeszcze Duphaston? Ja niby miałam brać do końca 16tygodnia ale jakiś boje się odstawić i nadal przyjmuję,chyba zmniejszę do 1 tabletki dziennie i powoli będę odstawiać.

Witajcie,ja tez mam bóle brzucha a do tego twardnienie, lekarz kazał więcej leżeć u przyjmować magnez. Czy któraś z Was bierze jeszcze Duphaston? Ja niby miałam brać do końca 16tygodnia ale jakiś boje się odstawić i nadal przyjmuję,chyba zmniejszę do 1 tabletki dziennie i powoli będę odstawiać.
Ja biorę dupka 2x2

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Do góry