reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
1503422184-aaaaaa.jpeg
tu gdzieś nie ma?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Nie widze niestety.
Nie rozumiem co szkodzi lekarza wpisywac od razu, chociaz czlowiek jest spokojniejszy.
Ale jak mowil ze ok to na pewno tak jest a teraz przycisnij zeby ci podali ;)

reklama
Ciężka choroba ale mam koleżankę która ją przezwyciezyla! To nie wyrok Kochana nie zadreczaj się [emoji8] wiem że Ci ciężko...eh martwię się o swoją szyjkę też

ja dreams tez a wizyta za 3 tyg, ostatnio mi powiedział ze szyjka ok, ale wtedy nie miałam tych wybrzuszeń, a pojawiają mi się one 2 razy na dobe króciutko. czytałam ze to alvareza a nie braxtona i to norma ale licho wie. jak tak potrwa pryspiesze wizyte i tyle, miałam dzwonic ale co mi powie pre telefon, kaze na pogotowie jechać a u nas klada na 3 dni nawet bez powodu ( aby kasa się zwrocila). ty tez masz wybrzuszenia?

ja dreams tez a wizyta za 3 tyg, ostatnio mi powiedział ze szyjka ok, ale wtedy nie miałam tych wybrzuszeń, a pojawiają mi się one 2 razy na dobe króciutko. czytałam ze to alvareza a nie braxtona i to norma ale licho wie. jak tak potrwa pryspiesze wizyte i tyle, miałam dzwonic ale co mi powie pre telefon, kaze na pogotowie jechać a u nas klada na 3 dni nawet bez powodu ( aby kasa się zwrocila). ty tez masz wybrzuszenia?
Wybrzuszen takich jak dziewczyny na zdjęciach nie mam. Ale jak dotknę to twarde jak kamień az czuję pod ręką. Głównie robi mi się jak poloze się na wznak

Tak się dziewczyny zastanawiam...nie znam dlugosci mojej szyjki. Moja ginekolog mi mówi po prostu ze wszytko ok. Na połówkowe tez idę do Kliniki ale do innego lekarza. Mam nadzieję ze bedzie mial w karcie pomiar zeby ocenic....

Jeśli chodzi o długość szyjki.Na dzisiejszej wizycie ginekolog badając mnie i robiąc USG dopochwowe aby ocenić długość szyjki macicy powiedział mi że powinna wynosić od 3,5 cm do 4,5cm i być w kształcie litery "T"czyli zamknięta.

Ja z a wizyte place 150zl. Do tego prawie co miesiac ortodonta mlodego.
Xssenia trzymam kciuki zeby bylo dobrze!
Tsh w ciazy moze spadac poniewaz dziecko pobiera od nas hormon. Przy mojej nadczynności i dość niskim tsh to nie za dobrze ale walcze lekami.

reklama
Do góry