reklama
aneczka227
Fanka BB :)
Dziewczyny powodzenia na wizytach i czekamy na same dobre wiadomosci :-)
Juz nie moge doczekac sie swojej jutrzejszej i glupie mysli chodza po glowie
Buziaki dla wszystkich dziewczyn i milego dnia
Juz nie moge doczekac sie swojej jutrzejszej i glupie mysli chodza po glowie
Buziaki dla wszystkich dziewczyn i milego dnia
lisianna91
Aktywna w BB
Dzień dobry dziewczyny. Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Ja muszę się pochwalić pierwszym zakupem dla fasolki. Jak zobaczyłam w sklepie to nie mogłam się powstrzymać.
Mąż trochę szydzi że pogodziłam się z myślą że będzie chłopiec bo to niebieskie. Ale mi się wydaje że w razie czego na dziewczynkę też będzie pasować
Ja muszę się pochwalić pierwszym zakupem dla fasolki. Jak zobaczyłam w sklepie to nie mogłam się powstrzymać.
Mąż trochę szydzi że pogodziłam się z myślą że będzie chłopiec bo to niebieskie. Ale mi się wydaje że w razie czego na dziewczynkę też będzie pasować
Bbubbka to niedobrze od razu coś działaj!Szarotka, Agi aguullka i Aleksandra powodzenia na wizytach !
Córka zaraziła mnie choroba, głowa mi pęka [emoji20][emoji20]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
cud miód malina! tak, dziewczynce też będzie pasowało a jaki to rozmiar?Dzień dobry dziewczyny. Powodzenia na dzisiejszych wizytach
mamaincogito
Ja się z kolei zabrałam za porządki ubranek po córce.
Skoro ma być dziewczynka to część sobie zostawię, ale te najmniejsze rozmiary 56-62 muszę sprzedać. Córka z lipca to i tak nie będę używać.
Poza tym kurcze napewno nie będę mogła sobie odmówić zakupów nowych cudeniek. Chociaż póki co jak wchodzę do sklepów to i tak oglądam rzeczy dla starszej
W ogóle ta druga ciąża jakaś taka... inna, dziwna. Nie wiem, w pierwszej to wszystko intensywniej przeżywałam. A teraz taka trochę rutyna, czasem nawet zapominam, że jestem w ciąży
Skoro ma być dziewczynka to część sobie zostawię, ale te najmniejsze rozmiary 56-62 muszę sprzedać. Córka z lipca to i tak nie będę używać.
Poza tym kurcze napewno nie będę mogła sobie odmówić zakupów nowych cudeniek. Chociaż póki co jak wchodzę do sklepów to i tak oglądam rzeczy dla starszej
W ogóle ta druga ciąża jakaś taka... inna, dziwna. Nie wiem, w pierwszej to wszystko intensywniej przeżywałam. A teraz taka trochę rutyna, czasem nawet zapominam, że jestem w ciąży
lisianna91
Aktywna w BB
cud miód malina! tak, dziewczynce też będzie pasowało a jaki to rozmiar?
W Anglii podają zazwyczaj rozmiarówkę na miesiące/lata. Tutaj podane że jest od 0-3 miesięcy. Gdzieś na metce znalazłam rozmiar 62 cm.
marta64
Ślicznosci :-)Dzień dobry dziewczyny. Powodzenia na dzisiejszych wizytach
reklama
AnnieQ.
Ja się z kolei zabrałam za porządki ubranek po córce.
Jakbyś pisała o mnie ja póki co nie znam płci, ale generalnie nie patrzę na malutkie ubranka, tylko nadal wyszukuję dla starszej też mnie czeka przegląd wszystkiego po Oliwii. I tez zapominam, że jestem w ciąży, a za pierwszym razem byłam tym strasznie podjarana. Samo to, ze wtedy zaraz po zrobieniu testu chciałam wszystkich obdzwonić z info o ciazy, a teraz czekałam prawie 3 tygodnie zanim coś komuś powiedziałam...