reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach i czekamy na same dobre wiadomosci :-)
Juz nie moge doczekac sie swojej jutrzejszej i glupie mysli chodza po glowie:dry:

Buziaki dla wszystkich dziewczyn i milego dnia:happy:

Szarotka, Agi aguullka i Aleksandra powodzenia na wizytach !

Córka zaraziła mnie choroba, głowa mi pęka [emoji20][emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczyny. Powodzenia na dzisiejszych wizytach :D

Ja muszę się pochwalić pierwszym zakupem dla fasolki. Jak zobaczyłam w sklepie to nie mogłam się powstrzymać.

Mąż trochę szydzi że pogodziłam się z myślą że będzie chłopiec bo to niebieskie. Ale mi się wydaje że w razie czego na dziewczynkę też będzie pasować :)

Ja muszę się pochwalić pierwszym zakupem dla fasolki. Jak zobaczyłam w sklepie to nie mogłam się powstrzymać.

Mąż trochę szydzi że pogodziłam się z myślą że będzie chłopiec bo to niebieskie. Ale mi się wydaje że w razie czego na dziewczynkę też będzie pasować :)
cud miód malina! tak, dziewczynce też będzie pasowało :) a jaki to rozmiar?

Ja się z kolei zabrałam za porządki ubranek po córce.
Skoro ma być dziewczynka to część sobie zostawię, ale te najmniejsze rozmiary 56-62 muszę sprzedać. Córka z lipca to i tak nie będę używać.
Poza tym kurcze napewno nie będę mogła sobie odmówić zakupów nowych cudeniek. Chociaż póki co jak wchodzę do sklepów to i tak oglądam rzeczy dla starszej ;)

W ogóle ta druga ciąża jakaś taka... inna, dziwna. Nie wiem, w pierwszej to wszystko intensywniej przeżywałam. A teraz taka trochę rutyna, czasem nawet zapominam, że jestem w ciąży ;)

Ślicznosci :-)

reklama
Ja się z kolei zabrałam za porządki ubranek po córce.
Skoro ma być dziewczynka to część sobie zostawię, ale te najmniejsze rozmiary 56-62 muszę sprzedać. Córka z lipca to i tak nie będę używać.
Poza tym kurcze napewno nie będę mogła sobie odmówić zakupów nowych cudeniek. Chociaż póki co jak wchodzę do sklepów to i tak oglądam rzeczy dla starszej ;)

W ogóle ta druga ciąża jakaś taka... inna, dziwna. Nie wiem, w pierwszej to wszystko intensywniej przeżywałam. A teraz taka trochę rutyna, czasem nawet zapominam, że jestem w ciąży ;)

Jakbyś pisała o mnie :) ja póki co nie znam płci, ale generalnie nie patrzę na malutkie ubranka, tylko nadal wyszukuję dla starszej :) też mnie czeka przegląd wszystkiego po Oliwii. I tez zapominam, że jestem w ciąży, a za pierwszym razem byłam tym strasznie podjarana. Samo to, ze wtedy zaraz po zrobieniu testu chciałam wszystkich obdzwonić z info o ciazy, a teraz czekałam prawie 3 tygodnie zanim coś komuś powiedziałam...

Do góry