marta64
Fanka BB :)
Dzięki kass.es musimy wszystkie wierzyć, że będzie dobrze. Ja też sie bardzo martwię. Napiszę Wam czym najbardziej. Jakiś miesiąc temu szef mnie wysłał na "ekspedycję" wyczyszczenia generatora, który chcemy sprzedać za granicę (pracuję w firmie wielobranżowej, zajmujacej sie m.in.handlem w sieci i na co dzień siedzę co prawda przy biurku i obsługuję klientów, ale akurat tym razem potrzebowali mnie do pomocy i wyszło jak wyszło). Do czyszczenia używaliśmy środka NITRO. Takie silne *****, emitujące dość toksyczne opary. Wdychałam to przez dwa dni po kilka godzin. I to mnie przeraża nie wiedziałam ze jestem w ciąży, a teraz cały czas mi to spędza sen z powiek.
W ciągu pierwszego miesiąca (czyli wtedy kiedy jeszcze nie wiemy o ciąży bo to przed planowaną miesiączką) nie szkodzimy dzidziusiowi bo wszystko co mogloby na niego zle zadziałać zadziałałoby w sposób poronny, dopiero po pierwszym miesiącu gdy już jest tam wszystko ładnie zagnieżdżone może coś działać źle na dzidzię, czyli nie masz się co martwić