reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Siemię też jest bardzo dobre albo do picia albo np jako dodatek do jogurtu. Też stosowałam.

Jeśli chodzi o wizyty to możecie mnie proszę dopisać na 05.07 g.13:45 wizyta kontrolna. Mi dalej nie działa ta lista na telefonie żebym mogła się sama wpisać.
Ok wpiszę[emoji6] a masz pobrane arkusze google na telefon?

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

reklama
Siemię też jest bardzo dobre albo do picia albo np jako dodatek do jogurtu. Też stosowałam.

Jeśli chodzi o wizyty to możecie mnie proszę dopisać na 05.07 g.13:45 wizyta kontrolna. Mi dalej nie działa ta lista na telefonie żebym mogła się sama wpisać.
Jesteś już wpisana pewnie wcześniej w wiadomościach coś wspominałaś jak widzę to zawsze uzupelniam[emoji6]

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Ja się stroje . Podobno u nas straszne korki a nie chce się spóźnić, więc za niedługo startuje.

Denerwuje się :(
Wiem jak to jest ale niedługo będziesz szczęśliwa po wizycie [emoji8]

f2w33e3k7fvoiiol.png

@dreamscometrue dziękuję :-) tak mówiłam od razu o wizycie 05.07, ale nie zauważyłam, że mnie wpisałaś. Dzisiaj się oficjalnie wpisałam na nią bo pani doktor podaje grafik później niż się jest na wizycie :-) Tak mam pobrane i kurczę normalnie mi chodzą te arkusze, a tu nie mogę wpisać. Pokażę mężowi, może coś podpowie :-)

Dziewczyny trzymam kciuki! Dajcie znać po :) i spokojnie :*

Hej dziewczyny!

Ja jestem po mojej wizycie. Powinnam byc w 12 tyg dzisiaj ale dzidzius mierzy 6 cm tak wiec stwierdzono ze ma 12 tyg I 3 dni tzn ze moj termin porodu zmienil sie z 2.01 na 30.12! Ale wiadomo ze moze byc roznie. Malenstwo patrzylo bardzo w nasza strone... I nie chcialo sie odwrocic ;). Przeziernosc wyszla 1 mm I wszystko w normie. Pobrali krew pod katem Downa, Edwardsa i Patau i czekam na wyniki.
Jestem dobrej mysli!! Tylko dziwi mnie fakt ze nie dali mi posluchac serduszka i skierowania na dalsze pobrania krwi typu poziom zelaza, wit D czy cukru itp... a jak czesto w Polsce robi sie talkie pobranie krwi? Ja ostatnie mialam w 7-8 tygdoniu.

A dziewczynki czekam na wasze wiesci! Jak tam po waszych wizytach???

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!

Ja jestem po mojej wizycie. Powinnam byc w 12 tyg dzisiaj ale dzidzius mierzy 6 cm tak wiec stwierdzono ze ma 12 tyg I 3 dni tzn ze moj termin porodu zmienil sie z 2.01 na 30.12! Ale wiadomo ze moze byc roznie. Malenstwo patrzylo bardzo w nasza strone... I nie chcialo sie odwrocic ;). Przeziernosc wyszla 1 cm I wszystko w normie. Pobrali krew pod katem Downa, Edwardsa i Patau i czekam na wyniki.
Jestem dobrej mysli!! Tylko dziwi mnie fakt ze nie dali mi posluchac serduszka i skierowania na dalsze pobrania krwi typu poziom zelaza, wit D czy cukru itp... a jak czesto w Polsce robi sie talkie pobranie krwi? Ja ostatnie mialam w 7-8 tygdoniu.

Super! Gratuluje i zazdroszczę że jesteś już po:)

reklama
Hej dziewczyny!

Ja jestem po mojej wizycie. Powinnam byc w 12 tyg dzisiaj ale dzidzius mierzy 6 cm tak wiec stwierdzono ze ma 12 tyg I 3 dni tzn ze moj termin porodu zmienil sie z 2.01 na 30.12! Ale wiadomo ze moze byc roznie. Malenstwo patrzylo bardzo w nasza strone... I nie chcialo sie odwrocic ;). Przeziernosc wyszla 1 cm I wszystko w normie. Pobrali krew pod katem Downa, Edwardsa i Patau i czekam na wyniki.

Magiczna83
Świetne wiadomości! Gratulacje! Wyniki krwi na pewno wyjdą Ok!

Co do badań krwi to nie pomogę, bo miałam je do tej pory tylko raz w 7 tyg i nie wiem kiedy będą kolejne.

Do góry