reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@Zancia8906 teoretycznie żeby test sikany był pozytywny to w krów tym bardziej powinno się wykryć hcg. Chociaż mam koleżankę, która bete miała ujemna a sikance pozytywne z dwójką dzieci. Nie wiem z czego to wynika.
A jak to wygląda przy pozamacicznej? Czy wtedy testy nie są ok, a hcg niby nie?
dla mnie jest to dziwne,ja w becie nie jestem obeznana ale jak moze wyjsc ona ze nie jest a test swoje i okresu brak;/ chyba ze sie w laboratorium jebneli z zerem

reklama
Witam! Bardzo długo mnie nie było ale postaram nadrobić zaległości. Wszystko przez pracę , wracam z niej umordowana a w domu jeszcze moja kochana Dwójeczka:) no i oczywiście mąż. Zasypiam jak niemowlę. Wychodzi mi 7 tydz 6 dzień ciązy. z moich obliczen poród na 01.01.18 ale i tak bede miała wcześniej bo za mna już 2cc. wizyte u gin mam za tydzień i wtedy założy mi karte jeśli wszystko ok. Na pierwszej wizycie widać było tylko pęcherzyk. Denerwuję się bo jedna ciąże poroniłam ale wierzę ze Bóg czuwa nad moim Maleństwem. Dziewczyny pytałam się już o to wcześniej ale powtorze jeszcze raz pytanie: Kiedy idziecie na L4? ja się waham. Mam bardzo odpowiedzialna robote i ciężko mi jest wysiedzieć 8 godz: mdłości, bóle w podbrzuszu, senność. Tylko wiem jak teraz pojde szefostwo będzie wscieklo zresztą jeszcze nie wiedza o moim błogsławionym stanie.

U mnie szef dowiedzial sie bardzo szybo ... na zasadzie ze moge byc i dobrze zevy sie liczyl z moim stanie, aczkolwiek zamierzam pracowac do konca. Mam prace czesciowo biurowa i max 7h. Tez jezeli bede sie gorzej czula to przyjde pozniej czy wyjde wczesniej.
Chcialabym zachowac ta prace wiec chcialabym aby szef docenil starania.

W pierwszej ciazy poszlam w 5 miesiacu a w drugiej w 3.

Witam! Bardzo długo mnie nie było ale postaram nadrobić zaległości. Wszystko przez pracę , wracam z niej umordowana a w domu jeszcze moja kochana Dwójeczka:) no i oczywiście mąż. Zasypiam jak niemowlę. Wychodzi mi 7 tydz 6 dzień ciązy. z moich obliczen poród na 01.01.18 ale i tak bede miała wcześniej bo za mna już 2cc. wizyte u gin mam za tydzień i wtedy założy mi karte jeśli wszystko ok. Na pierwszej wizycie widać było tylko pęcherzyk. Denerwuję się bo jedna ciąże poroniłam ale wierzę ze Bóg czuwa nad moim Maleństwem. Dziewczyny pytałam się już o to wcześniej ale powtorze jeszcze raz pytanie: Kiedy idziecie na L4? ja się waham. Mam bardzo odpowiedzialna robote i ciężko mi jest wysiedzieć 8 godz: mdłości, bóle w podbrzuszu, senność. Tylko wiem jak teraz pojde szefostwo będzie wscieklo zresztą jeszcze nie wiedza o moim błogsławionym stanie.
Tez pytalam o to ostatnio :) wiekszosc dziewczyn jest na l4 chyba. Ja dzisiaj bralam na urlop na zadanie bo zle sie czulam. Wizyte mam w srode i jesli bwdzie wszystko ok to tez pojde na zwolnienie. W mojej firmie jest taka rotacja pracownikow ze watpie aby ktos zauwazyl wogole ze mnie nie ma... Mam prace siedzaca ale cierpie na rwe kulszowa wiec przemeczanie plecow przy ciazy na pewno mi nie bedzie sluzyc zbyt dobrze...

Kochane jestem po wizycie. Wszystko samo ładnie się oczyściło. Póki co się żegnam, ale wpadnę tu w styczniu Wam gratulować i oglądać Wasze piękne i zdrowe bobasy

Od lipca mamy zielone światło, także nie poddaję się i moj bobas będzie tylko trochę młodszy

Całuję Was i dziękuję, że mogłam tu być.

Trzymaj się kochana! Dobrze, że samo się oczyściło i trzymam kciuki by jak najszybciej wam się udało [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dla mnie jest to dziwne,ja w becie nie jestem obeznana ale jak moze wyjsc ona ze nie jest a test swoje i okresu brak;/ chyba ze sie w laboratorium jebneli z zerem

Ja tak miałam w lutym. Trzy różne testy z bladym kreskami. Beta 1 z kawałkiem. Nie dochodziłam od czego to było. Lekarz powiedział, że widocznie trafiłam na jakieś felerne testy. W ciąży nie byłam, a najadłam się strachu czy to nie nowotwór czasem przez dobre rady mojej mamy [emoji20]

Ja tak miałam w lutym. Trzy różne testy z bladym kreskami. Beta 1 z kawałkiem. Nie dochodziłam od czego to było. Lekarz powiedział, że widocznie trafiłam na jakieś felerne testy. W ciąży nie byłam, a najadłam się strachu czy to nie nowotwór czasem przez dobre rady mojej mamy [emoji20]

Tylko ja zrobilam 3 innymi testami i dzis robialm wdzien spodziewanej miesiaczki ;/ zreszta jutro zrobie test

Kaye nie zazdroszczę takich obaw.
Xssenia ja tez mam prace w większości biurową i bardzo chciałabym pracowac tak dlugo jak sie da. Przede mna czerwiec bardzo aktywny w pracy chyba najcięższy a później ludzie ida na wakacje wiev ja szybko zamkne rok szkolny i bedzie luz.

reklama
Dziewczyny czy pobolewa was po podbrzusze? Ja prawie codziennie czuje takie ciągnięcie, pokluwanie.

Tak mnie pobolewa jak tylko pochodzę, ciągnie , jak leżę to jest ok... jest Nas więcej? Poszłam na zwolnienie, oszczędzam się bardzo chyba tak po poronieniu się boję. Tak jak wcześniej pisalam obchodze się jak z " jajeczkiem " tym razem :)

kasses no wlasnie ja 11.04 miałam i wiem że idziemy tym samym terminem, Ania chyba z blizniakami też a więc śledzę Was dokladnie jak rosna Wasze skarby , kiedy bedzie serduszko itd bo mnie wizyta czeka dopiero 13 lipcaaaa w UK :o dacie wiarę :) będę prawie w 14stym tygodniu. postaram się iść za 2 tygodnie prywatnie.

Do góry