reklama
mamaincogito
Fanka BB :)
A co do wieku to w marcu skończyłam 29, wygląda na to, że uda mi się zrealizować plan dwójki dzieci do 30
michasia30
Kate.0oo
Hehe no początek stycznia to nie będzie na pewno beta jest za niska. Ale mam jeszcze nadzieje ze może jednak ta owu była później a te plemniki czekały [emoji4] jedyne co mi zostało to mieć nadzieje i wierzyć że nadal jest szansa. A czy początek czy środek stycznia to nie ma dla mnie znaczenia [emoji3] ale teoretycznie powinnam mieć tp między 6-8 stycznia [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mamaincogito
@Zancia8906 może to była ciąża biochemiczna i stąd pozytywne testy, tym bardziej przed terminem @ a plamista dalej?
Zancia8906
Zaciekawiona BB
dzis juz duzo mniej plamie ,wczoraj wiecej ehh az mam dola jest cud ze urosnie mi beta ??@Zancia8906 może to była ciąża biochemiczna i stąd pozytywne testy, tym bardziej przed terminem @ a plamista dalej?
Kate.0oo
dzis juz duzo mniej plamie ,wczoraj wiecej ehh az mam dola jest cud ze urosnie mi beta ??
Ja bym już pewnie nie powtarzała, ale jak masz być spokojniejsza to może zrób jeszcze raz.
Zancia8906
Zaciekawiona BB
to sobie dam swiety spokoj nic na sile nie jest mi jednak pisane byc w ciazy terazJa bym już pewnie nie powtarzała, ale jak masz być spokojniejsza to może zrób jeszcze raz.
reklama
Kate.0oo
to sobie dam swiety spokoj nic na sile nie jest mi jednak pisane byc w ciazy teraz
Tylko pytanie skąd te testy pozytywne.. a powtarzałam dziś może test?